Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Bleiswijk

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker bij HSC in Bleiswijk

Wil jij werken in een dynamische omgeving en een bijdrage leveren aan een schone werkomgeving? kom bij ons werken als Schoonmaak medewerker!

24 tot 38 uur per week

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Schoonmaak medewerker bij HSC in Bleiswijk

24 tot 38 uur per week

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Functieomschrijving

Heb jij passie voor schoonmaak in de logistiek en wil je werken bij een gezellig familiebedrijf? Bij Gom Logistics zijn wij op zoek naar een enthousiaste logistieke schoonmaak medewerker die ons team komt versterken bij HSC in Bleiswijk.


Als logistiek schoonmaak medewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor een stralend schoon Home Shop Center Albert Heijn in Bleiswijk. Het is een groot magazijn vol met alle producten die worden vervoerd naar de supermarkten. De vloer krijgt de hele dag veel te voortduren en doordat jij met de schrobmachine en/ of veegmachine over de vloer rijdt, glimt de vloer weer. Er heerst een gezellige sfeer onder de collega's waarbij je wordt beloond voor je prestaties!


De mogelijkheden:

 • Maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 13:30 uur. Dit gaat om een dienstverband van 37,5 uur per week.
 • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur en zondag van 14:00 tot 18:00 uur. Dit gaat om een dienstverband van 24 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als logistiek schoonmaak specialist bij Gom Logistics betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • een goed salaris volgens de CAO Schoonmaak. Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €12,58 en €14,35 afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • gezellige werksfeer;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
 • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Als logistieke schoonmaak medewerker heb jij;

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • ervaring ;
 • flexibiliteit;
 • ervaring met schrobmachines;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak of bereid deze binnen Gom te behalen (dit is een pré).

Ben jij de logistieke schoonmaak medewerker die wij zoeken bij HSC in Bleiswijk? En draag jij graag bij aan het primair proces van onze klanten in de logistiek sector? Solliciteer dan snel!


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures