Vacature Manager Controlroom

Manager Controlroom in Bleiswijk

At CEVA we have organized our business to meet the specific challenges of different industry sectors. Our specialist teams apply their genuine expertise in your market to provide the most appropriate solutions for your business.

Mathieu Friedberg CEO at CEVA Logistics

Manager Controlroom

Location Bleiswijk, Netherlands

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Aanwezig in 170 landen en met meer dan 110.000 werknemers verspreid over 1.300 vestigingen, zijn we goed op weg om onze visie te verwezenlijken: een wereldwijde top 5 3PL zijn.

Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We stellen ons diverse, wereldwijde team in staat om samen met onze klanten waarde te creëren door middel van onze oplossingen in contract logistics en air, ocean, ground, en finished vehicle transport. Daarom biedt CEVA Logistics een dynamische en uitzonderlijke werkomgeving die persoonlijke groei, innovatie en voortdurende verbetering stimuleert.

DARE TO GROW! Kom werken bij CEVA Logistics, en je maakt deel uit van een team dat creativiteit waardeert, moed en ondernemerschap aanmoedigt, en toegewijd is aan excellentie in alles wat we doen. Sluit je aan bij onze missie om de toekomst van de wereldwijde logistiek vorm te geven terwijl we een wereldleider in de logistieke sector worden. Wij blijven in hoog tempo groeien. Durf jij met ons mee te groeien?

Wil je echt impact kunnen maken én onderdeel uitmaken van het grootste en meest geautomatiseerde distributiecentrum van Nederland? Dat kan!

In Bleiswijk heeft Zalando een warehouse van ruim 140.000 m2 gebouwd, oftewel 19 voetbalvelden groot. Het high-tech en duurzaam logistiek centrum heeft een capaciteit van maar liefst 16 miljoen artikelen en moet bijdragen aan de groeidoelstellingen van Zalando. Jij kan daar een belangrijke rol in spelen!
In de functie Manager Control Room ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van de Control Room; het hart van onze logistieke operatie. Samen met je team en de teams van Zalando zorg je ervoor dat de operationele afdelingen door een juiste procesbalans en tijdige actie op de dagelijkse uitdagingen, het maximale uit de productieomgeving kunnen halen.
Naast de dagelijkse aansturing wordt er van je verwacht dat je initiatief toont en komt met voorstellen ter besturing van de operatie en optimalisatie van systemen en mechanisatie.
Je werkt nauw samen met jou direct collega's uit de control room, te weten: Operationeel Control Room specialisten, Proces Control Room specialisten, IT Control Room specialisten en Equipment Control Room specialisten. Daarnaast werk je nauw samen met de on site collega's Operations Managers, Business Analisten en Engineers. Je werkt in dagdienst vanuit standplaats Bleiswijk, Zuid-Holland en legt direct verantwoording af aan de Senior Manager Analytics & Control.

WAT GA JE DOEN?

 • Realiseren van een optimale performance van zowel jouw afdeling als de operatie en zowel kwantitatief als kwalitatief;
 • Je analyseert logistieke kengetallen en neemt de juiste acties hierop, samen met jouw team;
 • Je coacht, motiveert, beoordeelt en ontwikkelt de directe leden van jouw team, bestaande uit 18 medewerkers;
 • Je beheert en controleert werkafspraken, voert regelmatig werkoverleg en bevordert de communicatie tussen de afdelingen;
 • Intern en extern Stakeholder management teneinde de procescontinuïteit te borgen;
 • Je zorgt voor alle kwalitatieve en kwantitatieve aspecten van de operatie (KPI- en Performance Management);
 • Je bewaakt de output, betrouwbaarheid en kwaliteit van de genoemde afdelingen binnen de afgesproken servicekaders;
 • Je bent gericht op continu verbeteren, waarbij het in deze rol belangrijk is om nieuwe technologieën en functionaliteiten te integreren.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

 • Een hbo- of wo diploma in de richting technische bedrijfskunde of logistiek;
 • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring aan professionals met een hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent analytisch, resultaat- & klantgericht en besluitvaardig;
 • Je kunt snel schakelen en je communiceert makkelijk met collega's uit verschillende lagen van de organisatie;
 • Fulltime beschikbaarheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (voertaal).

WAT BIEDEN WE JOU?

We bieden je een uitdagende en afwisselende baan binnen een succesvolle multinational met tal van (doorgroei)mogelijkheden. Laat zien wat je in huis hebt en de kansen vliegen je om de oren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze verdere groei en ambities.

Daarnaast bieden we:

• Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. reiskostenvergoeding;

• Een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast contract;

• Een voordelige pensioenregeling en korting in de personeelsvoordeelwinkel en op verschillende verzekeringen.

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol.com, Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA eCommerce Logistics!

Ben je enthousiast geworden over de functie Manager Controlroom? Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button. Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met , , via of .


Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière.

Functie:manager controlroom
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CEVA Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Manager Controlroom CEVA Logistics 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures