Vacature Management Assistent

Management Assistent in Waddinxveen

Management Assistent

Jij bent de onmisbare schakel binnen het SGL team. Behalve de ondersteuning waar Frank en Nico behoefte aan hebben, zorg je er ook voor dat dat alle facilitaire en organisatorische zaken achter de schermen tot in de puntjes geregeld zijn, zodat we met elkaar als een geoliede machine kunnen functioneren.

En hoewel ik een kick krijg van urgente ad-hoc zaken en deze doorgaans mijn dag bepalen, vinden mijn collega's het toch iets minder leuk als ik de boel weer eens helemaal omgooi. Daarom heb ik proactieve ondersteuning nodig.

"

Nico van Vuuren - Managing Director & Founder of SGL

" Toen ik SGL oprichtte, had ik nooit gedacht dat het zó uit de hand zou lopen. Vier á vijf klanten, dat was wel mooi, dacht ik. Met ruim 40 personeelsleden en 500 klanten wereldwijd is het nu toch iets anders opereren dan toen ik nog samen met Frank aan een bureau offertes zat te maken. Ik ben trots op het team dat er zit; allemaal met een passie voor sport, technologie of gras. Voor mij is dat het allerbelangrijkste, de passie die jij hebt voor het bedrijf, voor je werk. Oh, en als je handig bent met computers, want daarmee kan ik wel wat hulp gebruiken.

"

Wie ben jij?

Mensen die jou écht goed kennen, omschrijven je als proactief, een organisatorisch talent, communicatief sterk, met gevoel voor humor. In je werk ben je gestructureerd, doortastend en laat je niet van de wijs brengen. Je hebt grip op situaties en behoudt het overzicht, zodat we door de bomen het bos blijven zien.

Wat ga je doen?

Jij bent de onmisbare schakel binnen het SGL team. Behalve de ondersteuning waar Frank en Nico behoefte aan hebben, zorg je er ook voor dat dat alle facilitaire en organisatorische zaken achter de schermen tot in de puntjes geregeld zijn, zodat we met elkaar als een geoliede machine kunnen functioneren.

Concreet:

 • Je beheert de agenda's van Frank en Nico en bewaakt gemaakte afspraken (monitoren, coördineren, afhandelen)
 • Je bereidt hun afspraken en vergaderingen voor
 • Je verzorgt de verslaglegging/actielijst bij gesprekken en vergaderingen
 • Je beheert waar mogelijk hun email correspondentie
 • Je bent het aanspreekpunt voor de verzekeraars, leasemaatschappij, telefonie en ICT providers
 • Je regelt de inkoop van kantoorbenodigdheden, facilitaire zaken, postverwerking en het boeken van vluchten/hotels/vergaderruimtes.
 • Je bent het visitekaartje voor bezoekers en inkomende telefoontjes
 • Je zorgt voor attenties bij lief en leed, zoals verjaardagscadeautjes, bloemetje bij ziekte en kerstgeschenken
 • Je organiseert bedrijfsborrels, de jaarlijkse barbecue en overige uitjes

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede kennis en beheersing van MS Office (Word, Excel, Outlook, Power Point); kennis van financiële pakketten is een pre.
 • Je woont in de buurt van Waddinxveen en bent in staat dagelijks naar kantoor te komen met eigen vervoer.

Wat we je bieden

Als de spin in het web bevind je je in het epicentrum van het bedrijf. Waar er wat interessants of gezelligs gebeurt, van aandeelhoudersvergaderingen tot bedrijfsuitjes, daar ben jij bij. Op kantoor heerst een informele, nuchtere en ambitieuze werksfeer, waar een wekelijkse vrijdag patatdag en maandelijkse dönerdinsdag onderdeel van zijn. Omdat we gezondheid ook belangrijk vinden (al dat eten eist zijn tol), zijn we aangesloten bij BedrijfsFitness Nederland voor een korting op je sportschoolabonnement. Verder krijg je goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen, een bonus- en pensioenregeling.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatie dan naar:
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Samantha Horstink via .Functie:management assistent
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SGL via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Management Assistent SGL 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures