Vacature Medewerker Crediteurenadministratie

Medewerker Crediteurenadministratie in Waddinxveen

Medewerker crediteurenadministratie

Samen met je toekomstige collega's van het Finance team zorg jij ervoor dat de boekhouding van SGL juist en volledig is. De nadruk van je werkzaamheden zal liggen op crediteurenbeheer en betalingen.

Samantha Horstink - Head of finance

" Bij SGL is uitzondering de regel en daarom blijft het werk altijd uitdagend. We hebben een ontzettend leuk, jong en gezellig team. Daarom kom ik al vier jaar elke dag met plezier naar kantoor.

"

Wat ga je doen?

Vanuit ons hoofdkantoor in Waddinxveen kom je te werken in het Finance team. Samen zorgen wij dat de boekhouding van SGL juist en volledig is. De nadruk van je werkzaamheden zal liggen op crediteurenbeheer en betalingen. Ben jij die enthousiaste collega dan zoeken we jou!

Op een rijtje

 • Verwerking en klaarzetten betaling van inkoopfacturen
 • Crediteurenbeheer
 • Bank verwerken
 • Verzamelen, controleren en verwerken van Creditcard mutaties en onkosten declaraties
 • Controleren van grootboekrekeningen
 • Je rapporteert aan de controller

Wie zoeken wij?

Mensen die jou écht goed kennen, omschrijven je als precies, kritisch en standvastig. Je bent analytisch sterk, zelfstandig en kan goed samenwerken. Daarnaast zorgen je sociale kwaliteiten ervoor dat leveranciers en collega's altijd blij zijn je te spreken. Ook voldoe je aan onderstaande:

 • Aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Kennis van Exact Globe, Scansys en/of C!FASFAS is een pre
 • Goede kennis van Microsoft Excel
 • Communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je woont in de nabijheid van Waddinxveen waar ons kantoor gevestigd is

Wat we je bieden
Buiten het werken in een jong en ambitieus team in een uitdagende internationale werkomgeving met innovatieve en unieke producten & projecten, bieden wij een leuke functie met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. SGL vindt jouw ontwikkeling belangrijk, dus zijn er ook opleidingsmogelijkheden beschikbaar. De boog kan uiteraard niet altijd gespannen staan en daarom is er ook genoeg tijd voor gezelligheid. Zo hebben wij elke vrijdag omgedoopt tot 'Patatdag', is er een wekelijkse Spotify playlist en staan er jaarlijkse teamuitjes op het programma. Uiteraard horen hier ook goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden bij, zoals een pensioen- en een bonusregeling, passende reiskostenvergoeding en krijg je 25 welverdiende vakantiedagen om de accu weer op te laden.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatie dan naar:
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Samantha Horstink via .Functie:medewerker crediteurenadministratie
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SGL via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Medewerker Crediteurenadministratie SGL 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures