Vacature HR-Adviseur

HR-Adviseur in Bleiswijk

Interim HR-adviseur

HBO

medior

Bleiswijk

28-32 uur

Solliciteer direct

We streven met onze groene missie naar een mooiere wereld: Let's plantify the future. Together.

Als plantenservicepartner bedienen we grote retailers zoals IKEA, Jumbo, OBI, Kingfisher, Aldi en Praxis.

World class workplace 2023 - 2024

Share

Wat ga je doen?

(Vervanging zwangerschapsverlof 1 april tot 1 oktober).

Als HR- adviseur ben je verantwoordelijk voor het hele HR - palet voor jouw aandachtsgebied Operations en Stafafdelingen (+/- 150 medewerkers). Daarnaast ben je de projectcoördinator voor een aantal specifieke HR - projecten.

Concreter betekent dit:

 • Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, over verzuim, functioneren van medewerkers en hun ontwikkeling, organisatieontwikkeling, arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken, beleid en strategische personeelsplanning, Bij Royal Lemkes is HR belangrijk en daarom neem je deel aan het operationele managementteam.
 • Je draagt zorg voor de uitvoering van de jaarplanning van de verschillende HR activiteiten gedurende het jaar, zoals de beoordelingscyclus en de salarisronde.
 • Je initieert, coördineert en bent uitvoerend in een aantal projecten in het HR team op het gebied van medewerkerstevredenheid, opleidingen en arbeidsvoorwaarden.
 • Je volgt businessontwikkelingen en vertaalt deze naar de dagelijkse HR praktijk en houdt beleidsstukken up to date.
 • Je bent verantwoordelijk voor de werving & selectie van de vacatures in jouw aandachtsgebied.

Je maakt deel uit van een ambitieus en enthousiast HR-team dat de lat hoog legt. Het HR-team bestaat uit twee HR-adviseurs, HR-assistent en HR- manager.

Tarief

Tarief in onderling overleg van € 70,- tot maximaal € 85,- per uur, exclusief BTW en reiskosten.

Leuke extra's

 • Je hebt de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding dagelijks samen met je collega's te genieten van het versbereide lunchbuffet.
 • Iedere donderdag kan je een plant uitkiezen van de kar 'leuk voor thuis'!

Wat breng je mee?

 • Minimaal een opleiding op HBO-niveau bij voorkeur op het gebied van HRM.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur, idealiter met operationele afdelingen en met de projecten zoals hierboven genoemd.
 • Eigenschappen waar jij je in herkent: hands-on, pragmatisch en assertief.
 • Belangrijke competenties: resultaatgericht, daadkrachtig, organisatiesensitiviteit, probleemanalyse, integriteit, oordeelsvorming.

Eén groene familie

Bij Royal Lemkes werk je met zo'n 300 collega's aan een groenere wereld. We lopen voorop in een sector die snel verandert, dat merk je en dat voel je. Net zoals je aan alles merkt dat we een familiebedrijf zijn. En dat winstmaximalisatie niet onze belangrijkste drijfveer is. Onze missie luidt dan ook: duurzame groei. Van onze mensen, onze relaties en de wereld om ons heen. Want bij Royal Lemkes krijg je de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is: jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën doen ertoe. Wij zijn ontzettend trots dat we zijn uitgeroepen tot World-class Workplace 2023-2024, het label dat wordt toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

Let's plantify® your future

Enthousiast geworden?

Bel op 5 of stuur een mail naar .Functie:hr adviseur
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal Lemkes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. HR-Adviseur Royal Lemkes 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures