Vacature EDI Support Medewerker

EDI Support Medewerker in Zoetermeer

EDI Support Medewerker

( Zoetermeer )

EDI Support Medewerker

Zoetermeer

Vanaf €2.600 bruto p/m

Goede pensioenregeling

Vanaf €2.600 bruto p/m

Goede pensioenregeling

Wat heb je nodig?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Servicegericht, nieuwsgierig en nauwgezet karakter
  • Affiniteit met ICT techniek en procesmanagement

Rexel is dé groothandel voor de installatiemarkt.
We hebben voor de professionele installateur
een breed assortiment.

In het assortiment hebben we bijvoorbeeld verlichting, schakelmateriaal en kabels. In duurzaamheid groeien we hard met laadstations, zonnepanelen en warmtepompen. Rexel is dan ook dé partner in de energietransitie, samen werken we aan 100% duurzaam. Opvallend zijn de hoge werknemerstevredenheid en de lange dienstverbanden van gemiddeld 13 jaar.

Als EDI Support Medewerker bij Rexel ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid over de digitale producten en diensten. Dit doe je door samen met je collega's klanten te ondersteunen tijdens het gehele digitale (bestel)proces dat ze doorlopen.

Je focus ligt hierbij op het tot stand brengen en onderhouden van EDI-koppelingen. Je krijgt meldingen binnen via het ticketsysteem, waarna je contact opneemt met de klant en het probleem voor ze oplost. Bovendien benader je klanten uit jezelf en kijk je hoe ze beter, sneller of efficiënter met elektronische berichten kunnen werken. Belangrijk hierbij is dat je goed kunt communiceren. Als je merkt dat een probleem vaker terugkomt, ga je met collega's troubleshooten of testen om dit te verhelpen en uit te bannen. Ook test je regelmatig jullie eigen applicatie, omdat Rexel steeds beter wil worden.

Je bent onderdeel van de afdeling eBusiness, die uit negen collega's bestaat. De afdeling is verdeeld in twee teams: Webshop en Klant Support. Je werkt binnen team Klant Support samen met de collega's die EDI-koppelingen voor klanten verzorgen en zich bezighouden met de livechat. Daarnaast overleg je regelmatig met IT en team Webshop. Rexel is een groothandel, dus je hebt alleen te maken met zakelijke klanten.

Lijkt jou dit interessant?


We hebben je informatie ontvangen!

zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de volgende stappen te bespreken.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kan je natuurlijk ook direct met contact opnemen:


Solliciteer voor: EDI Support Medewerker

Sluiten

VersturenFunctie:edi support medewerker
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rexel Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. EDI Support Medewerker Rexel Nederland 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures