Vacature Medewerker linnenkamer

Medewerker linnenkamer in Zoetermeer

Een salaris van €12,79 per uur ÉN na 6 maanden een salaris verhoging. Een baan voor een langere periode! Daarnaast ook nog eens lekker zelfstandig kunnen werken? Kom dan werken als medewerker linnenkamer bij Cleanlease!

Wat bieden wij jou
 • Een mooi salaris van 12,79 bruto per uur!
 • Na 1 jaar salaris verhoging naar 13,30e!
 • Reiskostenvergoeding € 0,15 per km
 • Gedifferentieerd werk op verschillende locaties
 • 1 uur pauze
 • Onafhankelijke bezoeken aan individuele klanten
Wie ben jij

Als medewerker linnenkamer werk je nauwkeurig en zelfstandig. Daarnaast:

 • Ben je beschikbaar op van maandag tot en met vrijdag
 • Starttijden tussen: 07:00 - 12:00 tot maximaal 18:00 uur.
 • In bezit van eigen vervoer (Je rijdt met een auto naar elk verzorgingstehuis)
 • Begrijp en spreek je de Nederlandse taal
 • Kom je representatief over. Je bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf!
 • Affiniteit met de zorg is een pre!
Wat ga je doen

Als medewerker linnenkamer ben jij het visitekaartje bij de klanten van Cleanlease! Je werkt dagelijks op locatie en zorgt ervoor dat de door Cleanlease gewassen kleding en huurtextiel weer bij de bewoners in de kast komt te liggen. Natuurlijk sta jij er ook altijd voor open om even gezellig een praatje te maken met de bewoners! Maar dat niet alleen! Op de dagen dat jij bij de klant bent zorg jij voor een juiste verwerking van de vuile en schone was. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitgifte en inname van linnengoed en bewonerskleding. Al enthousiast? In deze baan heb je een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je kan je werkdag helemaal zelf indelen! Ideaal!

Waar ga je werken

Cleanlease is gespecialiseerd in het reinigen en transporteren van hoge kwaliteit textiel en het reinigen van persoons goed. Cleanlease levert haar diensten aan ziekenhuizen en zorginstellingen op zo’n 49 locaties in Nederland! Jij zal als medewerker linnenkamer voornamelijk bij de klant werken. Jij gaat langs enkele klanten en onderhoudt de linnen zodat de schone was weer mooi wordt opgeborgen in de kast. Jij bent als medewerker linnenkamer van Cleanlease het visitekaartje daarom wordt er veel zelfstandigheid van je verwacht! Als medewerker linnenkamer moet je minimaal 20 tot 30 uur in de week beschikbaar zijn. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Sollicitatie

Ben jij helemaal klaar om deze uitdaging als medewerker linnenkamer aan te gaan? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Voor vragen kun je altijd bellen of mailen. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Medewerker linnenkamer, Productiemedewerker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via magdalena.murawska@tempo-team.nl of 020-5691900. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Medewerker linnenkamer Tempo-Team 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures