Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Zevenhuizen Zh

In een 3 ploegendienst rooster ga jij ervoor zorgen dat de gemaakte producten tip top in orde zijn.

Over het werk

Als productiemedewerker werk jij in een drieploegendienst. Je werkt van 06:00 - 14:00 uur, van 22:00 - 06:00 uur en van 14:00 - 22:00. Iedere week werk jij in een andere ploeg, dat vraagt van jou de nodige flexibiliteit. Jij bent verantwoordelijk voor het inpakken van kunststof verpakkingen. Voordat jij de verpakkingen inpakt controleer je de kwaliteit en ga je na of er geen deuk in de verpakking zit. Hiervoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en een oplettend oog hebt. Bovendien kijk je of de machine goed blijft draaien. Wanneer er een storing is, los jij die op. Omdat je in ploegendiensten werkt en de werkplek niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer, is het belangrijk dat je een rijbewijs en eigen vervoer hebt, tenzij je op fietsafstand van Zevenhuizen woont. 

Maak jij van deze fulltime functie als Productiemedewerker in Gouda jou nieuwe baan? Reageer dan direct.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor bepaalde tijd 
  • 245 vakantiedagen per jaar
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • 20% ploegentoeslag

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring als Productiemedewerker
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer of kun makkelijk in Zevenhuizen komen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift 

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt kunststof verpakkingen. Nadat de verpakkingen gemaakt zijn, worden deze gedistribueerd aan verschillende bedrijven die bijvoorbeeld vlees of vis verpakken in de kunststof verpakkingen. Binnen het bedrijf wordt er resultaatgericht gewerkt en heerst er een informele sfeer.Functie:Productiemedewerker logistiek
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2433 – 2433
Uren per week:39 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Gouda via gouda@luba.nl of 0182 599866. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Productiemedewerker Luba Uitzendbureau Gouda 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures