Vacature Magazijnmedewerker wasserij

Magazijnmedewerker wasserij in Zoetermeer

Ga voor een lekker uurloon van € 12,79. Bij Cleanlease in Zoetermeer kan dat! Na 6 maanden zal jouw salaris verhogen! Daarnaast kan je hier fulltime of parttime werken en ben je in het weekend lekker vrij! Zo houd je nog genoeg tijd over voor andere dingen! Klinkt goed toch?! Ga dan nu aan de slag als magazijnmedewerker bij Cleanlease!

Wat bieden wij jou
 • Uurloon van € 12,79 (21+)
 • Na 1 jaar salaris verhoging naar 13,29e!
 • Reiskostenvergoeding van € 0,15 per km
 • In de avond en het weekend vrij!
 • Parttime of fulltime werken!
 • Een gezellig team en leuke collega's!
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker ben je de hele dag in beweging. Jij vindt het dus niet erg om veel stappen te zetten! Daarnaast kunnen er onaangename geuren hangen op de afdeling. Jij hebt hier geen problemen mee. Verder is het belangrijk dat jij:

 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent van 07:00 tot 17:00 uur en dan maximum 4 dagen per week tussen maandag t/m vrijdag met oproepbasis
 • Met de auto, fiets of met het OV bij Cleanlease kan komen
 • Nederlandse taal is vereist
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker begin jij jouw dag met een lekker bakkie in de kantine! Je start even rustig op en kletst gezellig met jouw collega's. Vervolgens ga jij naar de afdeling vuilsorteer. Hier wordt alle vuile was ingebracht en gesorteerd. Het ruikt niet altijd even lekker op deze afdeling, dus het is belangrijk dat jij tegen sterke geuren kan. Met behulp van een kar verzamelen jij en jouw collega's de verschillende items. Jullie zorgen ervoor dat het proces goed verloopt! Tussendoor verwerk je ook nog wat informatie in de computers, een leuke afwisseling dus!

 • vuilsoorten
 • inpakker
Waar ga je werken

Cleanlease is een wasserij gespecialiseerd in het reinigen en transporteren van wasgoed voor o.a. ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en hotels. Als magazijnmedewerker help jij hen hierbij! Je zorgt ervoor dat de zorginstellingen weer aan schone wasgoed komen. Zo draag jij je steentje bij aan de maatschappij. Hoe mooi is dat! Dit werk doe je niet alleen, jij hebt een team om je heen met enthousiaste collega's!

Sollicitatie

Wil jij ook bij Cleanlease werken? Solliciteer dan nu als magazijnmedewerker! Heb je vragen? Geen probleem! Je kan contact opnemen per mail, whatsapp of telefoon. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Magazijnmedewerker wasserij, Productiemedewerker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via magdalena.murawska@tempo-team.nl of 020-5691900. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Magazijnmedewerker wasserij Tempo-Team 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures