Vacature Deeluitvoerder nieuwbouw

Deeluitvoerder nieuwbouw in Bleiswijk

Als Deeluitvoerder coach en stimuleer je jouw team op zo’n manier dat ze het beste uit zichzelf weten te halen. Je maakt onderdeel uit van het uitvoeringsteam, waarbij je onder leiding werkt van de bouwplaatsmanager. Je bent steeds verantwoordelijk voor een fase in het project: ruwbouw, gevelbouw, afbouw of opleverbouw. Je hebt de dagelijkse leiding over de bouwplaats en stuurt jouw team aan. Je coördineert de werkzaamheden, registreert projectdocumenten en zorgt voor een veilige bouwplaats. Dankzij jouw aandacht en liefde wordt het project tijdig en conform afspraken en planning opgeleverd.Functie:Deeluitvoerder nieuwbouw
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.spier@eminentgroep.nl of 06 - 48 60 79 80. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Deeluitvoerder nieuwbouw Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures