Vacature Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend in Zoetermeer

Redactie Zoetermeer 29-01-2024

- in Zoetermeer

  • Redactie Pijnacker
  • 28-01-2024

Wordt dit jouw werk?

Als Adviseur Duurzaamheid bij adviseer je in het ontwerpteam en heb je een leidende rol in het proces naar een hoogwaardig gecertificeerd gebouwontwerp en realisatie. Je houdt je bezig met circulair bouwen, losmaakbaarheid van de constructie en het reduceren van de milieubelasting door het gebruik van bouwmaterialen. Je adviseert vanuit de bouwfysische principes waarbij de gezondheid van de gebruiker een belangrijke rol speelt. Ervaring met BREEAM en/of bekendheid met andere certificeringsmethoden is een pré.

Bij bouw je vanaf dag één aan je carrière. Werken bij vergt een combinatie van technisch hoogwaardige kennis en inzicht. Je hebt een stevige theoretische basis en van daaruit leer je 'on the job'. Heb jij een relevante technische hbo- of wo-opleiding afgerond, zoals Civiele Techniek, Bouwkunde, Natuurkunde of Werktuigbouwkunde? En kun je niet wachten om bij het verschil te maken?


Functie: adviseur duurzaamheid Startdatum: 27-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: - Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of . Of bezoek hun website .


Functie: unknown Startdatum: 28-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: - Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met via of . Of bezoek hun website .

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. - 28-01-2024


Functie:unknown
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Meer Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Onbekend Onbekend Stichting Meer Zoetermeer 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures