Vacature Chauffeur openbaar vervoer

Chauffeur openbaar vervoer in Zoetermeer

Functieomschrijving

Elke dag met plezier in je werk, onderweg zijn? Of misschien is het zijn van buschauffeur wel een jongensdroom (of meisjesdroom natuurlijk!) Nu kan dat! Voor EBS Haaglanden zoeken wij enthousiaste buschauffeurs om dit leuke team compleet te maken!

wat bieden wij jou
 • CAO OV
 • Een goede balans tussen werk en privé
 • Toeslagen voor wisselende diensten
 • 1 dag nascholing code 95 per jaar op onze kosten
 • Uitzicht op vast dienstverband
 • Een afwisselende werkomgeving
wie ben jij
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs D met code 95
 • Je kunt een medische keuring aanvragen
 • Je bent de afgelopen 5 jaar niet in aanraking geweest met justitie (voor VOG)
 • Je kunt tegen een stootje (ja, soms heb je ook onverwachte omstandigheden in het verkeer of in de bus)
wat ga je doen

Voor aanvang dienst meld je jezelf aan in het systeem en kijk je of er omleidingen zijn voor de routes die jij vandaag gaat rijden. Vandaag geen omleidingen, dus na een bak koffie heerlijk naar je bus. Je bus even nalopen en kijken of deze schoon en heel is achtergelaten door je collega’s. Bij verschillende haltes stappen mensen in, die jij een goedemorgen wenst of zelfs probeert te helpen om de volgende overstap goed te maken. In de pauze ontmoet je collega's, even bijkletsen over jullie dagelijkse bezigheden of die vervelende reiziger die je mee had die ochtend. Je dienst zit erop de bus wordt afgesloten en je controleert nog even of je de bus netjes achterlaat. Binnen aangekomen log je uit en dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Zo kan een dag eruit zien!

waar ga je werken

Voor het team van EBS zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste buschauffeurs. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle lijnen in de regio Voorne-Putten (Hellevoetsluis en Spijkenisse). Als buschauffeur bij EBS vervoer je passagiers op een zo comfortabel mogelijke manier waarbij veiligheid één van de belangrijkste punten is! De reiziger en kwaliteit staan voorop! EBS biedt hoogwaardige dienstverlening met een hoge klanttevredenheid als doelstelling!

 • Goede bereikbaarheid van de vestigingen
 • Reiskostenvergoeding volgens de CAO OV
 • Pensioenopbouw na 8 werkweken
sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Chauffeurs van auto’s, taxi’s en bestelwagens
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via monique.den.hartog@nl.randstad.com of 646185467. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Chauffeur openbaar vervoer Randstad 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures