Vacature Magazijn Medewerker

Magazijn Medewerker in Bleiswijk

Magazijn medewerker (zaterdagkracht)

Bleiswijk 9 tot 40 uur


Hoe ziet je werkdag eruit?
Jouw dag staat in het teken van de logistieke afhandeling bij Jan Groen. Jij zorgt ervoor dat de juiste producten bij de juiste klanten terechtkomen en de logistieke afhandeling zo efficiënt mogelijk verloopt. Je werkzaamheden bestaan uit het inpakken en klaarzetten van bestellingen die bezorgd worden bij de klant. Het lossen van de vrachtwagen, met daarbij het controleren, registeren en op juiste wijze en locatie opslaan van de levering in het magazijn. Afhaalorders met zorg bij elkaar zoeken en de klant helpen inladen op de parkeerplaats. Je sluit je dag af met het op orde brengen van het magazijn zodat alle producten snel en efficiënt gevonden kunnen worden.
Wie ben jij?
Werken in de logistiek en klant- en servicegerichtheid en collegialiteit staan bij jou centraal. Je bent enthousiast, communicatief vaardig en je weet van aanpakken. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig, gestructureerd en zorgvuldig werken.
Wanneer ben je beschikbaar?
Je bent minimaal 9 uur per week beschikbaar van 8-17 uur. Waarvan in ieder geval zaterdagen en vakanties, extra dagen in overleg. Hierdoor zijn de werkzaamheden goed te combineren met bijvoorbeeld een studie.
Wij bieden jou …

  • Een uitdagende en veelzijdige baan
  • Een goed salaris

Wie is Jan Groen?
Met een oppervlakte van 5.700 vierkante meter is Jan Groen de grootste tegelzaak van Nederland. Met zo'n zestig merken en tegels in duizenden vormen, kleuren en maten hebben we de grootste collectie. Ons magazijn telt 200.000 vierkante meter en we hebben met 1.500 verschillende soorten tegels een zeer groot aanbod.
Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op via en vraag naar
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

Jan Groen - Bleiswijk
Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk

Jan Groen - Utrecht
Arkansasdreef 34A
3565 AS Utrecht


Tel:Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 17

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jan Groen Tegels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Magazijn Medewerker Jan Groen Tegels 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures