Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Waddinxveen

Je gaat aan de slag bij een groot en zeker het leukste distributiecentrum en je bent daar de krachtpatser van je eigen dock. Interesse gewekt? Scroll dan gauw verder, we zijn namelijk op zoek naar jou!

Als Logistiek Medewerker vind jij het niet erg om hard te moeten werken, maar houd jij ook zeker van een grapje tussendoor! In dit gezellige distributiecentrum zal jij dan ook zeker een goede balans tussen werk en plezier hebben, wat maakt dat de dagen zo voorbij vliegen. Hierbij ga jij aan de hand van orderpick lijsten aan de slag de bestellingen bij elkaar te verzamelen voor de bevoorrading van de winkels en het verzendklaar maken van de internetbestellingen.

Jij zal je bezig houden met de volgende werkzaamheden:

  • In ontvangst nemen van goederen;
  • Inslaan en opslaan van de binnengekomen goederen;
  • Orderpicken van van bestellingen aan de hand van picklijsten;
  • Verzendklaar maken van de bestellingen voor vervoer (sealen).

Je werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Deze tijden zijn er omdat de vrachtwagen dan terugkomen van hun route. Je hebt dan 45 minuten pauze en werkt dan 4 uur en een kwartier.Functie:Logistiek medewerker, Logistiek medewerker magazijnmedewerker
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2253 – 2253
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.selman@werk.olympia.nl of 31182522022. Of bezoek hun website https://107.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Logistiek Medewerker Olympia 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures