Vacature Chauffeur

Chauffeur in Bleiswijk

Werken bij Oriental Group

Chauffeur

Functieomschrijving

Als Chauffeur bij de Oriental Group ben je verantwoordelijk voor het distribueren van de dagelijkse dag- en klokhandel.
Integriteit en nauwkeurigheid zijn hierbij noodzakelijk. Door de directe contacten met andere bedrijven zul je klantgericht moeten handelen.

Onze ideale nieuwe collega….

  • In bezit van rijbewijs CE (code 95)
  • Is nauwkeurig, flexibel en enthousiast

Je komt te werken in een team van leuke collega's binnen een dynamische organisatie.

Waarom Oriental Group

TOP collega's : Bij ons kent iedereen elkaar, is er een gezellige vrijdagmiddag borrel en helpt iedereen elkaar leren, groeien en ontwikkelen.
Leuk werk : Wij werken met zelf organiserende teams. Je hebt met jouw team een zee aan vrijheid en verantwoordelijkheid.

Elke dag fluitend naar je werk.

Met plezier naar je werk gaan en waardering krijgen voor je inzet. Twee dingen waar je bij Oriental Group voor kunt tekenen. We zijn een familiebedrijf waar ieders inzet wordt gewaardeerd en waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn Oriental Group in Nederland één van de grootste importeurs van Aziatische planten; Bonsai, Ficus, Lucky Bamboo en Cactus. Aansluitend heeft Oriental Group zich ook gespecialiseerd in het produceren van trendy arrangementen welke we jaarrond maken en actualiseren op thema's en jaargetijden. Mede door onze moderne kwekerij en capaciteit zijn we in staat producten van hoge kwaliteit jaarrond in grote volumes te leveren. Een leverancier met een compleet assortiment, toegesneden op exporteur, groothandelaar, tuincentrum en bloemist. Wij staan bekend om inzet daadkracht en snelle en goede service in de sierteelt sector en hebben aandacht voor details onze klant.

Mede door ons mooie en uitgebreide assortiment is elke dag weer anders en een frisse uitdaging. Op de hoofdlocatie van Oriental Group werken ongeveer 100 mensen. De helft daarvan zijn vaste medewerkers. Daarnaast maken we gebruik van flexibele medewerkers.
Lijkt het je leuk om bij een groeiend bedrijf te werken, kijk dan eens bij onze openstaande vacatures.

Staat de vacature waar je je thuis in voelt er niet tussen, maar lijkt het je alsnog een leuke uitdaging om bij ons te werken?

Voel je dan altijd vrij een open sollicitatie op te sturen naar -

Oriental Group
Anjerweg 10
2665LN Bleiswijk
Nederland

T:
M:Functie:chauffeur
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Oriental Group Bleiswijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Chauffeur Oriental Group Bleiswijk 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures