Vacature Administratief Medewerker Evaluaties

Administratief Medewerker Evaluaties in Rotterdam

Stichting JIJ

Administratief medewerker evaluaties en matrixen (vrijwilligersfunctie)

Ben JIJ een betrouwbare en communicatieve (jonge)man of vrouw die goed overzicht kan bewaren? En vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van ondersteuning voor mensen met eetproblematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Administratief medewerker evaluaties en matrixen (vrijwilligersfunctie)

4 uur per week, naar eigen wens in te delen

Wie is Stichting JIJ?

Stichting JIJ is een vrijwilligersorganisatie die zich vanuit ervaringsdeskundigheid inzet voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Meer informatie kun je vinden op onze website.

Wat ga JIJ doen?

Deelnemers aan een ondersteuningstraject binnen Stichting JIJ worden op verschillende momenten in dit traject gevraagd om een digitale vragenlijst, de zogenaamde evaluatie, in te vullen. Hiermee brengen wij in kaart hoe leden en deelnemers op dat moment de ondersteuning van Stichting JIJ ervaren zodat we deze zo goed mogelijk kunnen afstemmen op zijn/haar wensen en behoeften. Daarnaast wordt er gemeten met een Matrix voor kwaliteit van leven, deze wordt door de ondersteuners ingevuld.

Als administratief medewerker evaluaties en matrixen zorg jij er samen met jouw collega en de coördinator ondersteuningstrajecten voor dat deze evaluaties en matrixen op vaste momenten per mail worden verstuurd en worden ingeleverd door de leden en deelnemers. Ook draag je zorg voor het samenvatten van de binnengekomen evaluaties voor de beleidsmedewerker die de rapportages maakt. Je vormt hiermee een belangrijke schakel tussen de coördinator en de leden en deelnemers.

Voor deze functie is het belangrijker dat je ongeveer 4 uur per week beschikbaar bent. Deze uren kun je naar je eigen tijd en planning indelen. Thuiswerken is mogelijk, dus je hoeft niet in de regio Rotterdam te wonen. Ervaringsdeskundigheid rondom eetstoornissen is niet noodzakelijk.

Wat breng JIJ mee?

  • Je bent betrouwbaar, communicatief vaardig en kunt goed overzicht bewaren.
  • Je hebt bij voorkeur minimaal een MBO+- of HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met programma's zoals Word, Excel en Outlook. Ook kun je snel en zelfstandig specifieke tools of programma's (zoals Survey Monkey) onder de knie krijgen.
  • Je hebt de intentie en mogelijkheid om minimaal 6 maanden verbonden te zijn als vrijwilliger.

Wat biedt Stichting JIJ?

  • De kans een belangrijke bijdrage te leveren aan een goed doel.
  • De mogelijkheid om in een betrokken en enthousiast team leer- en werkervaring op te doen.
  • Een vrijwilligersvergoeding van 0,83 cent per uur en reiskostenvergoeding (reiskosten maximaal 13,80 euro per dag).
  • Leuke en leerzame activiteiten voor vrijwilligers.

Ben JIJ diegene die we zoeken? Twijfel dan niet en reageer! Daarna ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Ook voor vragen kun je bij dit e-mailadres terecht.Functie:administratief medewerker evaluaties
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Administratief Medewerker Evaluaties Stichting JIJ 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures