Vacature Administratief medewerker

Administratief medewerker in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waarin jouw administratieve vaardigheden volledig tot hun recht komen? Wil je deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat voorop loopt in de technische sector? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker om ons team te versterken voor 24/40 uur per week.


Als administratief medewerker ben jij de spil die ervoor zorgt dat alle administratieve processen soepel verlopen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende en uitgaande facturen, het bijhouden van financiële gegevens, het ondersteunen van het HR-team bij personeelsadministratie, en het beheren van algemene correspondentie. Jouw nauwkeurigheid en oog voor detail zorgen ervoor dat onze administratie altijd up-to-date is en dat deadlines worden gehaald.Functie:Telefoniste, Planner
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Administratief medewerker Eminent Groep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures