Vacature Nieuwe Bestuursleden

Nieuwe Bestuursleden in s-Gravenhage

Activiteiten

  • Jong KNCV Café

Jong KNCV zoekt nieuwe bestuursleden

Jong KNCV, de vakvereniging voor jonge chemici, is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Jong KNCV behartigt de belangen van alle jonge chemici in Nederland en is een drijfveer voor dynamiek in een groot en authentiek netwerk. Jong KNCV activeert haar ambitieuze jonge leden door hen te betrekken bij maatschappelijke relevante activiteiten en het bedrijfsleven. Dit doen wij in nauwe samenwerking met verschillende chemische secties binnen de KNCV, met andere (overheids-, NGO- of politieke) instanties op nationaal niveau en zijn actief binnen het internationale chemie netwerk, zoals EYCN.

Als bestuurslid bij Jong KNCV krijg je de kans op beleids-, strategisch en organisatorisch vlak in de expertisevelden van de chemie, life sciences of biotechnologie. Je leert bestuurlijke ervaring opdoen in een dynamische organisatie van +/- 8000 leden. Zeker is dat jij jouw netwerk in de wereld van de chemie zal uitbreiden! Lijkt het bovenstaande goed bij jouw ambities aan te sluiten en werk jij graag samen met een jong en ondernemend team? Dan ben jij één van de nieuwe enthousiaste bestuursleden die wij zoeken! Mail dan naar Ook voor vragen kun je hier terecht.Functie:nieuwe bestuursleden
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Nieuwe Bestuursleden Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures