Vacature Poortwachter

Poortwachter in Alphen aan den Rijn

Om de toegang zo soepel mogelijk te laten lopen sta jij klaar bij de ingang . Als poortwachter zal je de toegang van de medewerkers controleren (op pasjes) en ervoor zorgen dat zij veilig het pand binnen kunnen komen en verlaten. Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct!

Wij bieden:

- Een salaris van €13,27 bruto per uur. - Een fijne werksfeer en bedrijfscultuur. - Veel contact met de medewerkers - Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.

Wij vragen:

- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. - Je bent per 4 juni direct beschikbaar. - Je kunt werken van 13:00 tot 20:00 uur. -Je kunt goed omgaan met mensen en staat sterk in je schoenen

Waar ga je werken:

Leiden is een nieuwe vesteging van PostNL. Ze zijn verantwoordelijk voor alle post, zowel brieven als pakketten.Functie:poortwachter
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Poortwachter Timing 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures