Vacature Office Support Medewerker

Office Support Medewerker in Zoetermeer

MAN Rollo logoMAN Rollo logo

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte en representatieve Office Support medewerker

Regio

Zoetermeer

Vakgebied

Administratief

Contract

40 uur

Wat ga je doen?

Als Office support medewerker ben je een vast aanspreekpunt op onze vestiging. Zo zorg je voor het representatief houden van ons kantoor en ben je de contactpersoon voor leveranciers op facilitair gebied. Daarnaast zorg je voor een professionele telefoonafhandeling, beheer je de algemene mailbox en verzorg je de catering bij interne bijeenkomsten en klant-/dealerevents.

In de rol van Office Support medewerker ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van de crediteuren- en inkoopadministratie. Hierbij kun je denken aan het voorbereiden, verwerken en registreren van inkoopfacturen en het aanmaken van nieuwe leveranciers. Vervolgens bewaak je de voortgang van de administratieve afhandeling en reageer je proactief als er actie moet worden ondernomen.

Concrete taken:

 • Het uitvoeren van receptiewerkzaamheden: beheer telefooncentrale, algemene mailbox, postafhandeling en ontvangen bezoekers;
 • Het ordelijk en representatief houden van de werkomgeving;
 • Crediteuren-/inkoopadministratie: voorbereiden, registreren en verwerken van inkoopfacturen, boeken van inkooporders, beheer inkoopartikelen en aanmaken nieuwe leveranciers;
 • Diverse andere administratieve taken.

Wat vragen wij van jou?

Als Office Support medewerker ben je een belangrijke ondersteunende schakel, die gewend is om actief te werken in een dynamische omgeving én de werkzaamheden goed weet te prioriteren. Je bent sterk in het plannen en organiseren van je eigen werk, vindt samenwerken belangrijk en voelt je thuis in een brede rol waarin je operationeel bezig bent. Je toont initiatief en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent klantgericht, dienstverlenend en communicatief sterk, een echte multitasker!

Wat breng je verder mee:

 • Een representatief voorkomen en een klantvriendelijke houding;
 • MBO denk- en werkniveau;
 • Ervaring in een office support of vergelijkbare rol;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pré;
 • Je bent accuraat en secuur.

Wie zijn wij?

Vanuit onze vestiging in Zoetermeer zijn wij al meer dan 100 jaar internationaal importeur van het merk MAN in 10 landen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk en leveren wij oplossingen op het gebied van gas- en dieselmotoren, WKK installaties en generatorsets in industriële en maritieme toepassingen. Om de uitdagingen van de energietransitie aan te kunnen gaan is verduurzaming voor MAN Rollo een belangrijk thema. Samen met onze fabrikant werken wij voortdurend aan innovatieve en duurzame energieoplossingen door zowel toepassing van alternatieve brandstoffen als HVO, waterstof en LNG als volledige elektrificatie met batterijen. Een fijne sfeer en korte lijnen, dat is waar we bij MAN Rollo voor staan. De ondernemende instelling van jouw nieuwe collega's (ca. 40) is voelbaar en daar ga jij graag in mee.

MAN Rollo is onderdeel van Pon, een internationale handelsorganisatie met bijna 16.000 medewerkers wereldwijd, van wie 6.000 in Nederland. Pon is een wereldwijd opererend bedrijf, actief in vele markten. Pon is importeur van o.a. VW, Audi en Porsche en eigenaar van meerdere fietsmerken waaronder Gazelle, Focus, Cervélo etc. Pon werkt vanuit honderden locaties in 65 landen en staat midden in de maatschappij en speelt in op trends als verstedelijking, elektrificatie, duurzaamheid en digitalisering. Ook ondersteunt Pon tal van maatschappelijke initiatieven en is zij actief op het gebied van maatschappelijke sponsoring. Wij focussen ons intern op diversiteit en inclusie en dat is voelbaar in alle bedrijfsonderdelen.

Herken jij je in onze functie van Office Support?

Heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Sabrien van den Broek via +31 of [email protected]

Direct solliciteren

Dit krijg je van ons

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.600,- en € 3.000,- per maand;
 • 32 vrije dagen op basis van een voltijd dienstverband;
 • Een gunstige pensioenregeling bij ons eigen Pon Pensioenfonds;
 • Individueel keuzebudget (IKB);
 • Vakgerichte opleidingen en trainingen;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Pon workshops;
 • Collectiviteitskorting op ONVZ of Zilveren Kruis en een maandelijkse bijdrage;
 • Korting op eigen producten en diensten van Pon;
 • Mogelijkheid voor een leasefiets.

Je reageert

Hier kijken we nu al naar uit!

Telefonisch contact

We bellen je voor een eerste kennismaking.

Meet & greet

Tijd voor een echte kennismaking met ons bedrijf.

Vervolggesprek

We bespreken het salaris en andere arbeidsvoorwaarden.

Aan de slag

Gefeliciteerd! We zijn heel blij met jou.Functie:office support medewerker
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Office Support Medewerker Man Rollo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures