Vacature Senior Medewerker Financiële Administratie

Senior Medewerker Financiële Administratie in Waddinxveen

Spring naar content

Logo Gemeente Waddinxveen

 1. Senior medewerker Financiële administratie

Je kunt nog solliciteren t/m 20-06-2024

Senior medewerker Financiële administratie

Senior medewerker Financiële administratie / Mbo / 24-36 uur / schaal 9 € 3317- € 4752

Financieel Talent gezocht voor de snelst groeiende gemeente van Nederland!

Waddinxveen is een groeiende gemeente. Samen bouwen we aan een fijne plek om te wonen, te
werken en te recreëren. We zien niet alleen de gemeente zelf groeien, maar ook onze gemeentefinanciën krijgen steeds meer omvang. Daarom zoeken we een enthousiaste Senior medewerker Financiële administratie om ons financiële team te versterken. Groei jij met ons mee? Dan komen we graag met jou in contact.
Wij zoeken een

Senior medewerker Financiële administratie

24-36 uur

Als Senior medewerker Financiële administratie ga je aan de slag in een team van 13 financiële collega's. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren, beheren en verbeteren van de financieel administratieve processen crediteuren, debiteuren en liquide middelen.

Concrete taken

 • Je draagt zorg voor het monitoren, beheren en handhaven van de (digitale) werkvoorraad van crediteuren en debiteuren en lost eventuele problemen zelfstandig op.
 • Je helpt mee met het controleren en registreren van ontvangen facturen en signaleert mogelijke knelpunten die je samen met een financiële collega of betrokken afdeling oplost.
 • Je onderhoudt contacten met belanghebbenden over openstaande debiteuren en crediteuren.
 • Je voert controles op basis van steekproeven uit op uitgaande betalingen.
 • Je signaleert knelpunten in de financieel administratieve processen en doet voorstellen ter verbetering.
 • Je verzorgt maandelijks financiële rapportages ten behoeve van de maandafsluiting.
 • Je controleert en bevestigt stamgegevens van crediteuren.
 • Je beoordeelt of een factuur onder de werkkostenregeling valt.

Met wie ga je werken?

Het team Financiën is een team in opbouw en groeit naar een team dat bestaat uit Financieel advies (5 collega's) en Financieel beheer (8 collega's) dat onderdeel is van Bedrijfsvoering. Je werkt samen met professionele collega's die een ambitieuze organisatie op financieel gebied ondersteunen en adviseren. Zo dragen we bij aan een gezonde financiële basis van onze gemeente.

De werksfeer is informeel en we hechten waarde aan kwaliteit en goede samenwerking. Collega's zijn gemakkelijk te benaderen en de lijnen zijn kort.

Wie ben je?

De ideale kandidaat heeft relevante werkervaring op een financiële afdeling. Je hebt een scherp gevoel voor cijfers en werkt nauwkeurig. Je stijl van werken en denken is open, proactief en resultaatgericht. Je kan goed zelfstandig werken en zoekt de verbinding met je collega's wanneer de situatie dat vraagt. Je denkt in processen en ziet mogelijkheden voor verdere verbetering van de financieel administratieve processen. Je gaat daarbij voor kwaliteit en durft initiatief te nemen.

Verder vragen wij:

 • Minimaal een mbo-opleiding in financiële richting.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op een financiële afdeling.
 • Ervaring met financiële gegevensverwerking en bijbehorende systemen, bijvoorbeeld SAP.
 • Bekendheid met MS Office en Outlook.

Naast een open sfeer met korte lijnen, afwisselend werk en de mogelijkheid om je werk in te richten zoals jij dat wilt, bieden we jou het volgende:

 • Een salaris van maximaal € 4.752,00 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9).
 • Daarbovenop krijg je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto maandsalaris, dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra salaris, vakantiedagen of deelname aan ons fietsplan.
 • Een contract voor 12 maanden, dat we bij tevredenheid over en weer graag omzetten in een vast contract.
 • De mogelijkheid om te werken waar en wanneer jij dat wilt. We bieden jou daarvoor thuiswerkvoorzieningen, een laptop en smartphone, een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.
 • Aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en een ruim opleidingsbudget.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ruim ouderschapsverlof en een ABP-keuzepensioen.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de procedure? , interimmanager Financiën, beantwoordt ze graag. Je kunt hem bellen of Whatsappen op of mailen naar .
Of kijk eens op onze website wat collega's vertellen over het werken bij gemeente Waddinxveen.

Reageren en solliciteren

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan voor 20 juni . Springt jouw cv er voor ons uit? Dan bellen we je al voor de sluitingsdatum. Pak dus je kans!

Dit is Waddinxveen

Het beste uit jezelf naar boven halen en in een open sfeer met elkaar samenwerken. Dat is waar wij voor staan. Bij ons krijg je vertrouwen en vrijheid om je werk op jouw manier te doen, waar en wanneer jij dat wilt. We helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. Wij zijn ambitieus en ook een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland. Groei jij met ons mee?
Wil je een beeld krijgen van onze gemeente? Ga dan naar www.waddinxveen.nl/werkenbijwaddinxveen.Functie:medewerker financiële administratie
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior Medewerker Financiële Administratie Gemeente Waddinxveen 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures