Vacature Kandidaat

Kandidaat in Leidschendam

Qlix logo

Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

  • Over Qlix
    • Ledenservice
      • juridische bijstand

Van 7 oktober tot en met 9 oktober 2019 zullen er OR verkiezingen plaatsvinden voor de ondernemingsraad van Unamic/B.V. (Onderdeel van Conduent). Wil jij invloed op je eigen werk bij Conduent? Geef jezelf dan snel op als kandidaat voor de ondernemingsraad. Uiteraard kun je rekenen op ondersteuning vanuit Qlix.

Ondersteuning
Bij Qlix hebben wij specialisten die jou kunnen ondersteunen bij het werk in de ondernemingsraad. Denk daarbij aan juristen, financiële experts en communicatieadviseurs. En natuurlijk zijn er veel actieve leden met jarenlange ervaring in ondernemingsraden waarbij je terecht kunt voor advies!

Aanmelden
Geef jezelf op vóór maandag 16 september 2019. Download hier het formulier , vul deze in en mail deze naar . Stuur Qlix een cc via , zodat wij ook contact met je kunnen opnemen.
Bel Qlix via .

Qlix
Veursestraatweg 88-90
2265 CE Leidschendam

Telefoon:
Emailadres:

© 2024 QlixFunctie:kandidaat
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Kandidaat Qlix 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures