Vacature Werkvoorbereider/Calculator

Werkvoorbereider/Calculator in Bleiswijk

Als Werkvoorbereider Groot onderhoud ga je je bezig houden met grote onderhoudsprojecten zoals het renoveren van 175 appartementen, inclusief energetische maatregelen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, calculeren en ondersteunen van alle werkzaamheden. Hier komen verschillende aspecten bij kijken, zoals het maken van planningen en werkbegrotingen, ondersteuning bij de inkoop, het bijwonen van bouwvergaderingen en het inrichten van de bouwplaats zodat de uitvoering aan de slag kan. Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en dat de uitvoering weet hoe het project uitgevoerd moet worden. Samen met de projectleider en uitvoerder zorg jij dat het project in goede banen wordt geleid.

In deze rol ben je veel bezig met plannen, dus is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken. Je bent regelmatig in overleg, dus ook communicatieve vaardigheden zijn binnen deze functie onmisbaar. Verder ben je een echte aanpakker en ben je resultaatgericht ingesteld.Functie:Werkvoorbereider Groot Onderhoud, Calculator
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Werkvoorbereider/Calculator Eminent Groep 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures