Vacature Vrijwilligers Informatie

Vrijwilligers Informatie in Zoetermeer

Vrijwilligers Informatie / Aanmelden

Bij de organisatie van de Klaverbladloop van ARV Ilion in Zoetermeer is een grote groep enthousiaste mensen betrokken. Het zijn allemaal vrijwilligers die de deelnemers in de watten leggen. Hieronder wat additionele informatie.

We kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken voor het uitdelen van water aan deelnemers, langs het parcours staan voor de route aanduiding, uitdelen van producten, helpen bij het inschrijven van deelnemers of helpen bij de voorbereiding en aankleding van het evenement (materialen klaarzetten, ballonnen opblazen, posters ophangen, afbouwen na afloop etc.). Kortom er is altijd wel iets te vinden wat bij je past. Wil je ons komen helpen bij de Klaverbladloop Zoetermeer en de kans krijgen om het evenement van wel heel dichtbij mee te maken?

Meld je aan en vul dit webform in.

Welke kennis of vaardigheden zijn nodig?
Goed met mensen kunnen omgaan en een goed humeur om deze gezellige Klaverbladloop te verzekeren van succes!


Wanneer kun je helpen?
De Klaverbladloop vindt jaarlijks plaats op de tweede zondag van november. Tussen 09.00 - 16.00 uur ben je van harte welkom om te helpen als je minimaal een uur tijd hebt.


Wat is er allemaal te doen?
Er moet van alles gebeuren tijdens de Klaverbladloop van ARV Ilion te Zoetermeer, maar welke taak past het beste bij je?

Hierna een toelichting op alle vrijwilligerstaken.

Medewerker verzorgingsteam
Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers zich te goed doen aan drinken. Na afloop van het loopevenement wordt er ook weer netjes opgeruimd.

Medewerker accommodatie
Deelnemers aan ons evenement kunnen gebruik maken van de accommodatie van Ilion. De inschrijving vindt plaats in de grote indoorhal. Dit is ook de plek waar de deelnemers verzamelen en tassen achterlaten. Er is een speciaal afgezet gedeelte voor de teamloop. Verder kan gebruik gemaakt worden van het Ilion House en is er een aparte douche- en kleedgelegenheid. Ook op het terrein rondom de atletiekbaan vinden diverse activiteiten plaats en staan er stands. De vrijwilligers op deze locaties helpen bij het opbouwen en de inschrijving, leiden de inrichting in goede banen en houden toezicht tijdens het evenement. Er zijn ook gidsen: je wijst deelnemers waar ze hun spullen kwijt kunnen en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld start en finish.

Medewerker start/finish
Aan jou de taak ervoor te zorgen dat de finishlijn niet geblokkeerd wordt als de deelnemers over de streep komen en de finishers te trakteren op een herinnering.


Het transportteam zorgt dat alle benodigde materialen op het parcours op de plaats van bestemming komen en na afloop weer worden opgeruimd.

Verkeersregelaar
Om verkeer bij de evenementen in goede banen te leiden voor de veiligheid van weggebruikers, moet je 16 jaar of ouder zijn en vooraf een toets doen speciaal voor verkeersregelaars. Heb je de juiste "papieren", dan ben je via ons verzekerd en zul je tijdens het evenement beschikken over de wettelijk voorgeschreven kleding en attributen om het verkeer op kruispunten en afslagen te regelen.Functie:vrijwilliger informatie
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ilion-Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Vrijwilligers Informatie Ilion-Zoetermeer 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures