Vacature Account Manager

Account Manager in Bleiswijk

Account Manager (Cemex, Nederland) (fulltime - 40 uur per week)

Account Manager (Cemex, Nederland) (fulltime - 40 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Krijg je energie van blije klanten en weet jij relaties op te bouwen als geen ander? Lees dan vooral verder!


Wat ga je doen?

Als accountmanager ben jij het gezicht van Cemex. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten, het verwerven van nieuwe klanten in jouw regio en je creëert zakelijke kansen. Jouw focus ligt hier voornamelijk op de tussenhandel. Daarnaast heb je de vrijheid om je eigen salesstrategieën te bepalen en je krijgt volop support van onze enthousiaste binnendienst om succesvol te zijn.

Je laat de wensen van de klant voortdurend aansluiten op het product- en dienstportfolio van Cemex en creëert daarbij ook kansen op het gebied van cross- en upselling. Hiermee zorg je niet alleen voor blije klanten, maar lever je ook een bijdrage aan de continuïteit van onze organisatie.

Met jouw ongekende passie voor sales, jouw creativiteit en bruisende persoonlijkheid til je onze sales naar een hoger plan. Dit doe je samen met ons complete team Klantbeleving.

Wie zijn wij?

Cemex B.V. ( www.cemex.nl ) is een groothandel in facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een 'hands on-mentaliteit' staan bij ons voorop.
Cemex B.V. is gevestigd in Bleiswijk (Zuid-Holland) Nederland.

Cemex B.V. is een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical B.V. welke weer onderdeel uitmaakt van het Zweedse OptiGroup AB ( www.optigroup.com ).

Binnen de bedrijven van OptiGroup heerst een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een 'hands on-mentaliteit' staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke, commerciële functie;
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en denkt commercieel en klantgericht;
 • Onderhandelen, ondernemen en het zoeken van kansen is voor jou als een tweede natuur;
 • Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • Een marktconform salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden (vakantiegeld, pensioenregeling, collectieve bonusregeling, 27 verlofdagen per jaar op fulltime basis, een auto van de zaak, telefoon, laptop en personeelskorting op onze producten);;
 • Je werkt veelal vanuit huis en komt 2-4 keer per maand op kantoor;
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching.

We zijn gevestigd op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk, direct naast de A12 en het (trein en Randstadrail)station Lansingerland-Zoetermeer. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee, een goed gevulde fruitkist, een pingpongtafel en een fitness-center!


.

Dan kun je bellen met (Directeur Cemex B.V.) () of Hans van Eersel, HR Directeur OptiGroup Medical B.V. ().

En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze uitdagende functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

- OptiGroup


OptiGroup
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk
The NetherlandsFunctie:accountmanager
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met OptiGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Account Manager OptiGroup 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures