Vacature Internal Sales Engineer

Internal Sales Engineer in Zoetermeer

  • ISO 6022 cylinder
  • Piston accumulator

Internal Sales Engineer

ZOETERMEER | 40 UUR P/W

ONZE ORGANSIATIE, WIE ZIJN WIJ?

De Vydraulics Group bestaat uit acht bedrijven met een gedeelde passie voor technologie en een glasheldere missie: het aanbieden van de beste turn-key oplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van motion & control en process technology. Elk bedrijf heeft zijn eigen expertise en marktfocus, waardoor ze elkaar perfect aanvullen. We streven naar optimalisatie, technologische innovatie en continue verbetering van producten, processen, kwaliteit en efficiëntie. Met elkaar ontzorgen we de klant in het volledige traject van ontwerp tot productie en van ingebruikstelling tot service.

Vanuit de divisie Doedijns leveren we integrale, klant specifieke oplossingen op het gebied van hydraulische, pneumatische en proces systemen ten behoeve van klanten in de infra, offshore, luxe jachtbouw, maritieme, olie- & gas, duurzame en zware industrie. Doedijns is in staat om zowel het complete projectmanagement (advies, ontwerp, productie en installatie) als het onderhoud en de service te verzorgen. Klanten kennen Doedijns ook als officiële distributeur van een breed pakket A-merk componenten in de hydrauliek, pneumatiek en controls.

DOEDIJNS B.V. te Zoetermeer is voor haar afdeling Components & Sub Assemblies vanwege uitbreiding van het team op zoek naar een technische verkoper binnendienst. Een greep uit het aanbod van deze afdeling zijn hydrauliekcomponenten zoals ventielen, pompen, regelinstrumenten, compact aggregaten, cartridges, manifolds.

JOUW ROL

Als een spin in het web op de verkoopafdeling binnendienst Hydrauliek ondersteun je de Sales Engineers en de product specialisten. Je onderhoudt nauw telefonisch contact met klanten en internationale distributeurs voor de behandeling van orders en aanvragen. Je bent een technische vraagbaak voor onze (potentiële) klanten en geeft inhoudelijk advies. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het behandelen van de binnenkomende aanvragen en het afhandelen van de order- en de offertestroom. Ook de administratieve afhandeling, zoals de backorder en de contractbewaking, vormt een onderdeel van je takenpakket. De rol kent een grote diversiteit, zowel in technische, commerciële als administratieve taken en verantwoordelijkheden.

JIJ BRENGT

  • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde (commercieel)technische opleiding op minimaal MBO niveau (denk aan werktuigbouwkunde of mechatronica óf je bent bereid om de noodzakelijke cursussen te volgen) en minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een B2B markt.
  • Je hebt ervaring of affiniteit met techniek.
  • Je uitstekende communicatieve vaardigheden en vasthoudendheid zorgen ervoor dat je niet snel uit het veld bent geslagen.
  • Naast een uitstekende beheersing van het Nederlands beheers je gezien het deels internationale karakter van onze distributeurs en klanten ook het Engels zeer goed.
  • Je bent een teamspeler met commerciële drive en je kunt jezelf typeren als zelfstandig, efficiënt, accuraat, stressbestendig en resultaatgericht.
  • Je bent bereid en enthousiast over het volgen van gerichte cursussen en trainingen om de nodige productkennis te krijgen en ook te onderhouden.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieus bedrijf en een hecht team, in nauwe samenwerking met de dynamische internationale Vydraulics Group. Je krijg ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een goed salaris afgestemd op je kennis en ervaring, 10% vakantiegeld, een winstdelingsregeling, een vitaliteitsregeling en o.a. een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering en 13 ATV dagen. Daarnaast is onze bedrijfslocatie zeer goed bereikbaar met zowel het OV als de auto.

ENTHOUSIAST?

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie met CV naar Sandy Kluiters via .Functie:internal sales engineer
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Doedijns Group International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Internal Sales Engineer Doedijns Group International 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures