Vacature Projectmedewerker Digitalisering

Projectmedewerker Digitalisering in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 18-12-2023

Projectmedewerker Digitalisering in Zoetermeer

Projectmedewerker digitalisering

 • Supply Chain Management
 • Thuiswerk

Omschrijving

Jij zoekt een toffe uitdaging in een dynamisch team als fulltime


Projectmedewerker digitalisering

(37,5 uur per week)


Wat ga je doen in deze uitdagende functie?


Je ziet dit als een mooie kans om het verschil te maken als actieve projectmedewerker voor ons project 'Logistiek Digitaal'. Dit project richt zich op het aanjagen van de digitale transitie binnen de mkb-logistieke ketenbedrijven en jij speelt daarin een belangrijke rol. Met jouw passie, ervaring en kennis neem je de verantwoordelijkheid voor het starten, uitvoeren en (mede)regisseren van een breed scala aan werkzaamheden, activiteiten en deelprojecten. En dat op het snijvlak van logistiek, supply chain management en digitalisering. Zelfstandig en in teamverband maak jij je graag sterk voor het aanjagen van de digitale transitie bij het mkb.


Nog aan het lezen?


Heel mooi, want jij begrijpt samen met ons als geen ander het belang van het bereiken van ons einddoel, namelijk dat de helft van alle mkb-bedrijven aan de slag gaat met slimme en duurzame samenwerkingen binnen logistieke ketens. Hoe jij, samen met ons, dat einddoel gaat bereiken? Dat doe je door tal van activiteiten en handelingen, denk bijvoorbeeld aan het organiseren van en deelnemen aan bijeenkomsten en webinars, het communiceren via online en offline kanalen met relevante content, het kennisdelen via speciale communities, het koppelen van bedrijven onderling, aan kennispartners of studenten en het helpen van bedrijven bij het gebruik van stimuleringsregelingen.


Je gaat graag zelfstandig te werk maar je weet dat je ook veel kunt leren van de samenwerking met je team. In nauw overleg met de andere teamcollega's, zoek je uit wat nodig is online en offline voor de verschillende bedrijven bij het maken van een digitale transitie. Jij staat mede aan de lat, om de koffer vol met (digitale) instrumenten voor onze adviseurs zo relevant en volledig mogelijk te vullen en up-to-date te houden. En als er een goed idee is waar nog geen gereedschap voor is, dan staat jij met het team er klaar voor om dat te ontwikkelen. Reken op een gevarieerde werkweek gericht op het onderhouden van een breed dienstenpakket, verbreding van je kennis op veel terreinen en bouwt aan een mooi netwerk .

Kortom, je hebt in deze functie een unieke positie om met veel dynamiek en afwisseling rondom een maatschappelijk zeer relevant onderwerp aan de slag te gaan.


Wat bieden wij jou?


Wij bieden een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2.800,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering tot maximaal 10% van een bruto jaarsalaris, 8% vakantiegeld, 28,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.


Bij ons kom je terecht in de omgeving van internationaal ondernemen en logistiek die je steeds weer uitdaagt om te komen met nieuwe oplossingen en ideeën. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten binnen en buiten evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste team van collega's die zich met passie inzetten voor hun vakgebied. De contacten met onze gevarieerde achterban is dan de kers op de taart in deze functie.


Vereisten

Wat breng jij ons als project

 • Hbo of universitair werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare werkervaring in een inhoudelijk relevante functie, liefst op het snijvlak van scm/digitalisering/logistiek, waarbij je deze functie ziet als de volgende stap in jouw carrière;
 • Je begrijpt de taal van ondernemers en kent de uitdagingen die spelen bij digitalisering bij mkb'ers die met logistiek te maken hebben;
 • Je voelt je thuis in een netwerk van mkb'er, stakeholders en overheden;
 • Je bent op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en weet deze praktisch in te zetten en te vertalen voor anderen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Een competentie- en capaciteitentest via een extern onderzoeksbureau maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.


Wie zijn wij?


Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het kennisknooppunt voor handel en logistiek. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.


Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.


Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.


Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.


Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl .
Functie: projectmedewerker digitalisering Startdatum: 16-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 2800 - 3500 Uren per week: 38 - 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met evofenedex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Projectmedewerker Digitalisering evofenedex 16-12-2023


Functie:projectmedewerker digitalisering
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met evofenedex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Projectmedewerker Digitalisering evofenedex 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures