Vacature Sales Medewerker

Sales Medewerker in Zoetermeer

Als Sales Representative zet jij jouw communicatieve vaardigheden in om nieuwe klanten te benaderen en op te nemen in het bestaande klantenbestand. Jij onderhoud goed contact met de klanten en zal deze adviseren over nieuwe producten en uitleg geven over bestaande apparaten met de benodigde product demonstraties. Voor deze functie ben jij ook verantwoordelijk voor acquisitie en klantbezoek in verschillende landen binnen Europa. Een leuke optie voor kandidaten die van reizen houden!

Je werkt hier nauw samen met het Sales team en de Technical sales support om te zorgen dat jullie samen de gestelde doelen behalen. Je krijgt hier ook de ruimte om nieuwe sales tactieken te bedenken en uit te voeren wat het werk leuk en interessant houdt!Functie:Sales Medewerker
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Sales Medewerker Science at Work Staffing BV 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures