Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Waddinxveen

Over de functie

Als vrachtwagenchauffeur bij dit bedrijf vervoer je pallets, maak je dagen van 10 tot 12 uur en kan je ook 4 dagen werken. Interesse? Zullen we vandaag even bellen?

Voor deze functie met start april zoeken wij 10 chauffeurs. Je kan werken in dag en nachtdiensten en ja dat mag je zelf kiezen!

Heb je nou nog geen vrachtwagenrijbewijzen maar wil je graag opgeleid worden? Meld je dan ook gewoon aan, we hebben diverse opleidingstrajecten. 

Ik hoor je denken wat ga Ik nou eigenlijk doen? 

Als Chauffeur C of CE speel je een cruciale rol in het distributieproces, waarbij je samenwerkt met collega's om ervoor te zorgen dat een groot aantal consumenten altijd toegang heeft tot essentiële voedingsmiddelen en dranken. Jouw verantwoordelijkheid omvat de levering van hoogwaardige en herkenbare producten aan diverse distributiecentra van supermarkten, restaurants, slijterijen, groothandels en andere klanten.

Je krijgt de kans om diverse routes in Nederland te verkennen, met meerdere stops per rit. Indien nodig bied je ondersteuning bij het laden en lossen om een vlotte afhandeling te garanderen. Om je werk op een comfortabele en professionele manier uit te voeren, maak je gebruik van moderne en veilige vrachtwagens die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Onze organisatie hanteert een flexibel dienstrooster, met starttijden meestal tussen 03.00 en 06.00 uur. We verwelkomen zowel fulltime als parttime chauffeurs, waarbij een gemiddelde werkdag ongeveer 10 tot 12 uur in beslag neemt. Voor diegenen met ervaring als LZV chauffeur bieden we ook passende mogelijkheden.

Over het bedrijf

Deze transport organisatie, is een gerespecteerde speler in de logistiek en distributie van voeding, levensmiddelen en dranken binnen de Benelux. Als chauffeur draag je bij aan de uitstekende service en klanttevredenheid waar zij om bekend staat.

Wat wij bieden

  • Een toffe baan waarbij je mooie lange dagen kan werken;
  • Doorgroeien naar LZV chauffeur, als je dit wilt;
  • Salaris tussen de €15,08 en de €18,35 per uur;
  • Je code 95 up to date behouden via Teamflex;


Functie:Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teamflex via onbekend of 31793032729. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Vrachtwagenchauffeur Teamflex 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures