Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Moerkapelle

  • Redactie Bleiswijk
  • 16-12-2023

Productiemedewerker in Moerkapelle

Productiemedewerker

Werken met een lach

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken bij een bloeiend bedrijf in de tuinbouwsector? Ben je een aanpakker en voel je je thuis in een ambitieus familiebedrijf met volop veranderingen?

Reageer dan op deze vacature, want wij zoeken een enthousiaste productiemedewerker.

Wie zijn wij?

Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 70 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis ruim 20 miljoen stuks. Bij Bredefleur heerst een informele en gemoedelijke werksfeer. De lijnen zijn kort, er wordt open en helder gecommuniceerd. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en volop door te groeien.

Wat doe je ?

Als productiemedewerker ben je vooral bezig met het oogsten van bloemen en met het planten van bollen. De werkzaamheden verschillen van sorteren van de lelies, tot het sorteren en verpakken van de bloemen. Het is belangrijk dat je let op kwaliteit en daarnaast zelfstandig kunt werken.

Je werkt op maandag tot en met vrijdag vanaf 06:00 uur à 06:30 uur in een 38-urige werkweek. Bij Bredefleur werken we als één geheel om elke dag de klus te klaren. Iedereen zet de schouders eronder. Het werk is pas klaar als het klaar is. We spreken elkaar onderling aan als we zien dat iets niet goed loopt en helpen elkaar om te verbeteren.

Parttimers zijn ook van harte welkom!


Wat bieden we?

Bij Bredefleur heerst een informele en gemoedelijke werksfeer. De lijnen zijn kort, er wordt open en helder gecommuniceerd. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor eigen initiatieven. Het loon is volgens de cao Glastuinbouw en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Je kan voor vragen terecht bij onze HR, telefoonnummer .


Functie: productiemedewerker Startdatum: 09-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: LBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bredefleur Moerkapelle via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Productiemedewerker Bredefleur Moerkapelle 09-12-2023


Functie:productiemedewerker
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bredefleur Moerkapelle via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Productiemedewerker Bredefleur Moerkapelle 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures