Vacature B chauffeur

B chauffeur in Bleiswijk

Bij Jumbo ben je niet zomaar een B chauffeur; je bent een gewaardeerde gast aan huis! Onze klanten kijken altijd uit naar jouw komst, want jij maakt hun dag compleet. Als B chauffeur bezorg je niet alleen boodschappen, maar verspreid je ook een glimlach. Bij ons draait het om meer dan alleen bezorgen; we creëren echte Jumbo-fans!

Wil jij samen met ons streven naar 100% klanttevredenheid, zodat boodschappen doen altijd een feestje wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het inwerktraject duurt slechts 3 werkdagen, waarbij we vooral focussen op jouw zelfstandigheid als B chauffeur op de weg. We bereiden je voor om met vertrouwen op pad te gaan. Sluit je aan bij het Jumbo team en maak van elke bezorging een bijzondere ervaring! Je start salaris is €13,18, en dat is nog maar het begin van een geweldige reis.

Als B chauffeur dien je minimaal 2 shifts per week beschikbaar te zijn en 2 keer per 4 weken op zaterdag.

Onze shifts bieden variatie:

  • Ochtend- en middagshift: Van 06:00 tot 15:00 uur, een energieke start van de dag.
  • Middag- en avondshift: Van 15:00 tot 23:00 uur, met volop actie tot in de late uurtjes.

Op zondag hebben we een speciale shift:

  • Ochtend- en middagshift: Van 08:00 tot 15:30 uur, een relaxte zondagse vibe.

Wacht niet langer! Sluit je aan bij ons team en maak van elke bezorging een memorabele ervaring. Stuur je cv naar info@iqselect.nl of bel naar 0180-745747. Samen zorgen we ervoor dat boodschappen doen bij Jumbo altijd een feestje is!Functie:chauffeur taxi/prive/koerier, B chauffeur
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. B chauffeur IQ Select 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures