Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Zoetermeer

Maak deel uit van ons geweldige team en word de held van de Nederlandse supermarkten als vrachtwagenchauffeur! Bij ons, een dynamische en bloeiende organisatie in de AGF-branche, krijg je de kans om de rol van vrachtwagenchauffeur te vervullen voor een toonaangevende supermarktketen in het hele land. Maar dit is geen gewone baan, dit is een avontuur!

Bij ons draait alles om passie voor vrachtwagens en verantwoord rijden als vrachtwagenchauffeur. We zijn trots op ons indrukwekkende wagenpark en we zoeken naar een vrachtwagenchauffeur die net zo trots is om er deel van uit te maken. Geen saaie 'rondjes om de kerk' voor jou - bij ons krijg je de kans om het hele land te doorkruisen en onze supermarkten te bevoorraden met rolcontainers als vrachtwagenchauffeur.

Wat bieden wij aan vrachtwagenchauffeurs?

  • Een geweldige kans om deel uit te maken van een dynamische organisatie in de AGF-branche als vrachtwagenchauffeur.
  • Flexibele werktijden als vrachtwagenchauffeur - kies uit diverse diensten die bij jouw levensstijl passen, zelfs parttime of alleen in het weekend als vrachtwagenchauffeur!
  • Starttijden tussen 04:00 en 06:00 uur of tussen 09:00 en 12:00 uur, aangepast aan jouw voorkeur als vrachtwagenchauffeur.
  • Gemiddeld 50 uur per week als vrachtwagenchauffeur, met zelfs de optie om eens in de twee weken beschikbaar te zijn als vrachtwagenchauffeur.

Ben jij klaar voor deze geweldige kans als vrachtwagenchauffeur? Wil je deel uitmaken van ons fantastische team als vrachtwagenchauffeur? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745747. Een prachtige fulltime of parttime baan als vrachtwagenchauffeur ligt binnen handbereik, met zelfs uitzicht op een vaste aanstelling. Wacht niet langer, jouw avontuur als vrachtwagenchauffeur begint hier!Functie:chauffeur groot rijbewijs, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Vrachtwagenchauffeur IQ Select 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures