Vacature CO-Worker Expedition

CO-Worker Expedition in Bleiswijk

Co-worker Expedition

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Distributiecentrum

Expeditie

Solliciteer direct

Co-worker Expedition

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Expeditie

Distributiecentrum

Voor ons moderne distributiecentrum in Bleiswijk zijn wij op zoek naar fulltime medewerkers op de afdeling Expeditie. Onze afdeling Expeditie zorgt ervoor dat de producten voor de winkels op tijd en zo efficiënt mogelijk in de vrachtwagens komen te staan. Je houdt hierbij goed rekening met geldende procedures en kwaliteitsnormen. Mede dankzij jou worden de winkels tijdig bevoorraad. En daar ben je trots op; zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als Medewerker expeditie:

Als medewerker Expeditie zorg je ervoor dat de containers met goederen voor de winkels in de juiste vrachtwagens worden geplaatst. Dat doe je natuurlijk niet alleen maar samen met een leuk team! Aangezien ons distributiecentrum nagenoeg 24/7 doordraait, betekent het wel dat je bereidt moet zijn om op onregelmatige tijden (dag/avond/nacht/weekend/) te werken. Hier staan uiteraard naast een vast salaris, ook interessante toeslagen tegenover.

Houd je van aanpakken, vind je het leuk om in de logistiek te werken en ben je flexibel en enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit breng je mee als Medewerker expeditie:

 • Hard werken? Dat gaat bij jou vanzelf.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken.
 • Je gaat oplossingsgericht te werk en presteert goed onder tijdsdruk.
 • Je vindt het niet erg om in ploegendiensten te werken.
 • In ons distributiecentrum zijn verschillende temperatuurzones, je vindt het geen probleem om in een wat koudere omgeving te werken.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een informele en prettige werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • een salaris dat aansluit bij jouw ervaring, kennis en opleiding + toeslagen voor het werken in de avond, nacht en weekend;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld;
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • 10% korting op je boodschappen tot een maximum van maar liefst € 500,- per jaar. De korting betalingen we uit via je salaris;
 • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
 • Gratis health check en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.
Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:co-worker expedition
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. CO-Worker Expedition Hoogvliet Supermarkten 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures