Vacature Weekend Chauffeur Winkeldistributie

Weekend Chauffeur Winkeldistributie in Bleiswijk

Weekend chauffeur Winkeldistributie

Bleiswijk / Waddinxveen

13,94 per uur - 17,64 per uur

Zoek jij een baan voor in het weekend? Bijvoorbeeld naast jouw huidige baan, naast je studie of omdat je gewoon graag bezig bent in de transport?

Vind jij het fijn om veel contact met mensen te hebben tijdens het werk en hou jij van situaties waarin je stuurskills op de proef worden gesteld?

Dan is onze vacature voor chauffeur winkeldistributie misschien wel iets voor jou. In deze combinatiefunctie lever je goederen aan diverse Jumbo en Lidl filialen in Nederland. Naast de inzetbaarheid bij onze klant Jumbo, wordt je dus ook ingezet voor Lidl Waddinxveen. Dit zorgt voor een leuke afwisseling en uitdaging in jouw werk! Geen dag is immers hetzelfde! Bij aankomst op de locatie word je vaak geholpen door het winkelpersoneel en maak je elke dag leuke contacten.

Bleiswijk

Rij je die dag voor de Jumbo dan start je 's morgens rond 4.00 uur vanaf het DC in Bleiswijk met de werkzaamheden, je rijdt tussen de 2 á 3 ritten per dag met 2 tot 5 stops per rit. Je rijdt nu voornamelijk in regio Zuid-Holland, maar dat wordt later uitgebreid naar een groter gebied. Tegenwoordig bestellen veel mensen hun boodschappen via internet. Jij vervoert de rolcontainers vol met internet bestellingen die je lost bij de pick-up points van de supermarkten. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur zit jouw werkdag erop en kan je thuis het eten op tafel zetten.

Waddinxveen

Rij je die dag voor de Lidl dan start je 's morgens tussen 4.00 uur en 5.00 uur vanaf het DC in Waddinxveen met de werkzaamheden. Je rijdt tussen de 2 a 3 ritten per dag met één of meerdere filialen per rit. Er zijn meerdere filialen waar je de vracht lost, het werk is dus nooit saai! Je brengt de pallets met producten naar de winkels, het laden en lossen gaat met behulp van een elektrische pompwagen. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur zit jouw werkdag erop en kan je richting huis.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C of CE en code 95.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent sociaal, klantvriendelijk, nauwkeurig en een echte aanpakker.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij VSDV komt werken, dan word je opgenomen in een groot en gezellig familiebedrijf. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk. We werken graag samen, helpen elkaar en zoeken elkaar graag op voor een BBQ of borrel. We regelen onze zaken netjes en zorgen dat je je salaris altijd op tijd ontvangt.

Stuur op werkplezier bij VSDV

  • 9 transportspecialismen binnen 1 bedrijf - Kies voor specialiseren of variëren
  • Een werkgever met oog voor thuis - bepaal je eigen werkdagen en vrije tijd
  • Werk met het mooiste materieel - van de nieuwste trekkers tot elektrisch stadsvervoer
  • Word onderdeel van een sterk transportteam - hard werken én hard lol maken
  • Kies voor een snelgroeiende én solide werkgever - volop werk met baanzekerheid

Ga je ervoor?

Heb je belangstelling in deze vacature? Solliciteer eenvoudig via het sollicitatieformulier of stuur een mail naar . Laat ons even weten wie je bent, welke ervaring je al hebt en waarom je bij ons wilt komen werken. Wij nemen dan contact met je op. Ben je meer van het bellen? Bel personeelszaken dan op Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:chauffeur winkeldistributie weekend
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VSDV LS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Weekend Chauffeur Winkeldistributie VSDV LS 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures