Vacature CE Chauffeur

CE Chauffeur in Zoetermeer

Als ervaren en flexibele vrachtwagenchauffeur CE met een passie voor logistiek en een talent voor efficiënt transport, kun je nu deel uitmaken van 's werelds meest vooraanstaande logistieke dienstverlener die mensen en markten verbindt en internationale handel mogelijk maakt!

Wat maakt jouw rol speciaal:

  • Variërende diensten: dag- en nachtdiensten! Waarbij je met dagdiensten tussen 07.00 en 09.00 begint en de avonden thuis doorbrengt, mag je met de nachtdiensten om 00.00 starten en zal de sterrenhemel je kameraad zijn.
  • Modern transportmateriaal: Je zult werken met geavanceerde EPT-systemen en moderne vrachtwagens.
  • Teamgeest: Onze informele sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt bij ons. Ongeacht de dienst die jij rijdt, we beginnen de dag altijd met een gezellige bak koffie!

Wat bieden wij jou:

  • Competitief salaris: Een aantrekkelijk salarispakket dat past bij jouw ervaring.
  • Stabiliteit: Een stabiele werkomgeving bij een professioneel bedrijf met een uitstekende reputatie in de logistieke sector.
  • Doorgroeimogelijkheden: Wij benutten graag jou competenties, met de juiste begeleiding heb je uitzicht op een vaste baan bij een topwerkgever!

Interesse? We horen graag van jou! Neem dan snel contact met ons op via 0180 745 747 of stuur jouw CV naar info@iqselect.nl.

Als dit werk niet ideaal voor jou is, bekijk dan onze andere vacatures die wellicht beter aansluiten op jouw wensen. De koffie staat klaar!Functie:Chauffeur CE, CE Chauffeur
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. CE Chauffeur IQ Select 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures