Vacature Chauffeur Operator

Chauffeur Operator in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 29-01-2024

Chauffeur Operator in Berkel en Rodenrijs

  • Redactie Bleiswijk
  • 28-12-2023

Ben je in het bezit van een groot rijbewijs en heb je ervaring als chauffeur? Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarbij je niet alleen achter het stuur zit, maar ook actief bijdraagt aan het succesvol voltooien van diverse projecten samen met je collega's? Dan is de rol van chauffeur operator in leidingtechnieken wellicht iets voor jou!

Bij het bedrijf waarvoor je zult werken, maak je gebruik van geavanceerde apparatuur en vorm je samen met een vast team de essentiële kracht achter het succesvol afronden van verschillende projecten. Ik vertel je er graag meer over!

In deze positie ben je dagelijks onderweg door heel Nederland, samen met je collega's. Je zorgt ervoor dat het renovatiematerieel op tijd op de projectlocatie aanwezig zijn. Eenmaal op locatie start je samen met je collega's een nieuw leidingrenovatieproject. Dit houdt in dat je een glasvezel- of naaldviltkous aanbrengt in een leiding, welke vervolgens wordt uitgehard met behulp van uv-licht. Op deze manier lever je een bijdrage aan de vernieuwing van gemeentelijke (hoofd)riolen, zodat deze weer vele tientallen jaren meegaan. Een mooie toevoeging aan de functie chauffeur.


Functie: Chauffeur rijbewijs C, chauffeur relinen Startdatum: 27-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 3500 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.


Functie: chauffeur operator Startdatum: 26-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 3500 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Chauffeur Operator Eminent Groep 26-12-2023


Functie:chauffeur operator
Startdatum:26-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Chauffeur Operator Eminent Groep 26-12-2023

Bekijk ook andere vacatures