Vacature Teamleider Logistiek

Teamleider Logistiek in Bleiswijk

Chez CEVA, nous savons faire face à tous les challenges spécifiques de tous les différents secteurs de l'industrie. Nos spécialistes mettent leur expertise à votre service pour vous fournir la solution la plus appropriée.

Mathieu Friedberg Directeur général de CEVA Logistics

Retour à la page recherche Trouver un emploi

Opportunité d'emploi

Dare to Grow Référence du poste 527347

13/10/2023

Teamleider Logistiek Zalando

Lieu Bleiswijk, Netherlands

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Aanwezig in 170 landen en met meer dan 110.000 werknemers verspreid over 1.300 vestigingen, zijn we goed op weg om onze visie te verwezenlijken: een wereldwijde top 5 3PL zijn. Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We stellen ons diverse, wereldwijde team in staat om samen met onze klanten waarde te creëren door middel van onze oplossingen in contract logistics en air, ocean, ground, en finished vehicle transport. Daarom biedt CEVA Logistics een dynamische en uitzonderlijke werkomgeving die persoonlijke groei, innovatie en voortdurende verbetering stimuleert.

DARE TO GROW! Kom werken bij CEVA Logistics, en je maakt deel uit van een team dat creativiteit waardeert, moed en ondernemerschap aanmoedigt, en toegewijd is aan excellentie in alles wat we doen. Sluit je aan bij onze missie om de toekomst van de wereldwijde logistiek vorm te geven terwijl we een wereldleider in de logistieke sector worden. Wij blijven in hoog tempo groeien. Durf jij met ons mee te groeien?

Als Teamleider Logistiek ben jij het middelpunt van onze logistieke operatie. Samen met je team bepaal jij het succes van één van de grootste en meest geautomatiseerde distributiecentrums van Nederland. In de rol van Teamleider Logistiek ga je een deelproces op unloading/receiving, putaway/picking of packing/expeditie succesvol leiden.

Jouw team bestaat uit 20 tot 30 operators en 2 tot 4 teamcoördinatoren die gespecialiseerd zijn in het proces. Jij enthousiasmeert en motiveert jouw team om doelen te realiseren en werkt constructief aan de ontwikkeling van je mensen. Je scant het proces, maar ook de mensen in het proces, waarbij het individu, maar ook de teamontwikkeling centraal staat.

Dit is mogelijk omdat je dagelijks contact hebt met je collega's in de Control Room. Dit is de verkeerstoren van ons warehouse, die jou adviseert over de aantallen, de ratio's en daarmee de planning. In de functie van Teamleider Logistiek rapporteer je aan de Operations Manager.

WAT GA JE DOEN?

 • Aansturen, coachen, ontwikkelen en beoordelen van de medewerkers in jouw team;
 • Leiden van de dagelijkse operatie en verantwoordelijk voor het behalen van kpi's en plannen;
 • In samenwerking met je collega's en de Control Room de juiste beslissingen nemen voor een optimaal totaalproces;
 • Optimaliseren van de efficiency van mensen, middelen en machines;
 • Verbetervoorstellen doen ten aanzien van het logistieke proces;
 • Uitvoeren van metingen, rapportages en analyses maken;
 • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, verzuimbegeleiding;
 • Zorgdragen voor een schone en veilige werkomgeving.

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

 • Van nature ben jij een peoplemanager en hebt eerder een team aangestuurd in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Je bent ambitieus, een aanpakker en stressbestendig;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent inventief in je oplossingen en hebt een pro actieve werkhouding;
 • Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar in twee shifts.
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WE?
Een leidinggevende positie waarin je samen met de volledige logistieke operatie elke dag de klantverwachting overtreft.Daarnaast:

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. reiskostenvergoeding;
 • Een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen en vier extra dagen als je niet verzuimt;
 • Een voordelige pensioenregeling;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden.

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol.com, Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA eCommerce Logistics!

Wil je werken in een dynamische omgeving met collega's met een een no-nonsens mentaliteit en een gezonde dosis humor? Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met , , via email: of tel. . Een VOG aanvraag en persoonlijkheidsvragenlijst maken deel uit van het sollicitatieproces.

Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. De mogelijkheden om je eigen pad te bewandelen zijn eindeloos. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière.

Functie:teamleider logistiek
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CEVA Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Teamleider Logistiek CEVA Logistics 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures