Vacature Service Engineer

Service Engineer in Waddinxveen

Service engineer

Als service engineer reis je de hele wereld rond en sta je op het veld van de grootste stadions ter wereld. Je levert vakwerk om ons system in topconditie te houden en laat tevreden klanten achter door technische problemen op te lossen. Door je technisch hoogstaande werk en je omgang met klanten bepaal jij het imago van SGL.

Stefan Staijen - Service Engineer

" Ik heb het geluk dat ik de hele wereld heb mogen rondreizen voor SGL en op 't veld heb gestaan van de grootste stadions ter wereld. Het is hard werken, het reizen klinkt soms wat romantischer dan het is, maar als voetballiefhebber heb ik absoluut het mooiste 'kantoor' dat er bestaat. De technologie is ontzettend interessant en blijft, door de nieuwe producten die we ontwikkelen, altijd mooi en uitdagend om aan te werken.

"

Wat ga je doen?

Na een inwerktraject reis je als servicemonteur zelfstandig de hele wereld over en betreed je de velden van de grootste en mooiste sportstadions wereldwijd. Jij levert vakwerk om ons systeem in topconditie te houden, technische problemen op te lossen en tevreden klanten achter te laten. Zo kan het zijn dat je op maandag bij een Premier League club een storing verhelpt, om vervolgens de rest van de week in Spanje bij een van 's werelds grootste voetbalclubs het jaarlijkse onderhoud te doen. Door zowel het technisch hoogstaande werk dat je levert als jouw omgang met klanten, bepaal jij het imago van SGL. Daarom ben je enorm klantgericht, bijzonder nauwkeurig en werk je vooral keihard; je rust niet voordat de klus geklaard is, zoals:

Op een rijtje

  • Preventief en correctief onderhoud aan onze systemen
  • Inbedrijfstellingen
  • Storingen oplossen
  • Onderhouden van klantcontact

Wie zoeken wij?

Je bent doortastend, zelf-startend en je neemt je verantwoordelijkheid. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent klantgericht. Ook voldoe je aan onderstaande:

  • Een afgeronde elektrotechnische opleiding (bijv. elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde)
  • Goede beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur ook Duits of een andere taal
  • Een zeer flexibele en reislustige instelling

Wat we je bieden

Je komt terecht in een heel bijzondere 'tak van sport'. Je werkt aan innovatieve en unieke technologieën in de grootste sportstadions ter wereld. Uiteraard worden alle reis- en onkosten betaald door SGL, regelen wij je werkkleding en krijg je een servicebus tot je beschikking voor zakelijk gebruik. Uiteraard horen er ook goede arbeidsvoorwaarden bij, zoals een marktconform salaris, overuren compensatie, vergoeding voor verafgelegen werken en een pensioen- en bonusregeling.

Geïnteresseerd?

Wij gaan graag gelijk met je in gesprek dus aarzel niet en bel of stuur een WhatsApp bericht naar via . Een CV of motivatiebrief hoeft dus niet, maar mag altijd.Functie:service engineer
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SGL via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Service Engineer SGL 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures