Vacature Senior Medewerker Finance

Senior Medewerker Finance in Bleiswijk

Assemblagemedewerker

Campers zijn hot en onze fietsendragers voor campers zijn populairder dan ooit. Bij Memo Europe groeien we snel, niet alleen in Nederland, ook in de rest van Europa. Ons doel is ambitieus: in de komende vijf jaar willen wij onze productie en omzet verdubbelen. Groei jij met ons mee als Sr. Medewerker Finance?

JOUW FUNCTIE

Als Sr. Medewerker Finance ben jij de schakel die moeiteloos verbanden legt en inzicht heeft in financiële processen. Ben jij de administratieve duizendpoot én probleemoplosser die flexibel en proactief is bij het vinden van de beste oplossingen?

In deze rol krijg je een gevarieerd takenpakket, wat jou de mogelijkheid biedt om jezelf te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig beheren van de financiële administratie voor zowel Nederland als Duitsland en Frankrijk. Je voert daarnaast werkzaamheden uit zoals het jaarlijks maken van het financiële budget, maandelijkse rapportages, uitwerken van (financiële) ad hoc verzoeken en je optimaliseert het gehele financiële proces. Jouw solide kennis en ervaring in inkoop- en verkoopadministratie en boekhouding vormen de basis van jouw werk.

ONS AANBOD

Je wordt onderdeel van ons enthousiaste team van 15 medewerkers. In ons wekelijks overleg bespreken we wat nodig is om ons werk nog beter te doen en is er ruimte voor initiatieven van iedereen, op welk vlak dan ook.

 • Salarisindicatie 3.500 tot 4.500 bruto per maand
 • 32-40 uur per week
 • Bijdrage aan de oudedagsvoorziening
 • 25 vakantiedagen
 • Dagelijks een lunch op kantoor, regelmatig een borrel en leuke teamactiviteiten!

JOUW PROFIEL

 • O og voor detail en een flexibele instelling
 • Uitstekend in staat om genoemde taken zelfstandig uit te voeren
 • Goede kennis van Excel
 • Ervaring met logistieke processen
 • Ervaring met Exact Globe is een pré

Heb jij de drive om onze financiële processen naar een hoger niveau te tillen? Groei met ons mee en maak deel uit v an ons team !

SOLLICITEREN?

Mail je reactie naar
Of stuur even een appje naar onze directeur Oosterhoff: .Functie:medewerker finance
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Memo Europe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Senior Medewerker Finance Memo Europe 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures