Vacature Administratief Medewerker Backoffice

Administratief Medewerker Backoffice in Bleiswijk

Bedrijfsomschrijving

Het is interessant om te weten dat het bedrijf Mediq begon als een groothandel voor medicijnen en zich heeft ontwikkeld tot een bedrijf dat zich richt op de levering van medische hulpmiddelen en bijbehorende zorg, zowel aan huis als aan instellingen.

Het feit dat de naam "Mediq" een samentrekking is van "medisch" en "IQ" benadrukt het medische karakter van het bedrijf en suggereert een focus op slimme oplossingen en expertise in de medische sector.

Mediq is een belangrijke speler in het faciliteren van de toegang tot medische hulpmiddelen en zorg, wat essentieel is voor patiënten en zorginstellingen. Hun evolutie van een medicijngroothandel naar een bedrijf dat een breed scala aan medische behoeften behandelt, getuigt van hun vermogen om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en de behoeften van hun klanten.

Functieomschrijving

Als administratief medewerker backoffice voor medische apparatuur, zijn er verschillende belangrijke taken die je uitvoert om de processen soepel te laten verlopen. Hier is een samenvatting van de belangrijkste verantwoordelijkheden:

 1. Centraliseren van activiteiten: Je brengt alle activiteiten met betrekking tot medische apparatuur van de afdelingen luchtwegzorg, infuus en voeding samen in één afdeling. Dit vereenvoudigt het beheer en de coördinatie van deze processen.

 2. Verwerken van retouren, defecten en vermissingen: Je bent verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van geretourneerde, defecte of vermiste medische apparaten. Dit omvat het bijhouden van de nodige documentatie en communicatie met de relevante partijen om het probleem op te lossen.

 3. Plannen van periodiek onderhoud: Je organiseert het periodieke onderhoud voor de medische apparaten die in gebruik zijn. Dit omvat het plannen van afspraken met de betrokkenen, zoals ziekenhuispersoneel of patiënten, om ervoor te zorgen dat de apparaten tijdig worden onderhouden.

 4. Coördinatie van onderhoudsafspraken: Je neemt contact op met de juiste personen om afspraken in te plannen voor het onderhoud van de medische apparatuur. Dit omvat het regelen van ophaal- en bezorgservices voor de apparaten, evenals het verstrekken van tijdelijke vervangingen indien nodig.

 5. Communicatie met betrokken partijen: Je communiceert effectief met ziekenhuispersoneel, zorginstellingen en patiënten om ervoor te zorgen dat alle partijen op de hoogte zijn van de status van de medische apparatuur en de geplande onderhoudsafspraken.

Door deze taken uit te voeren, draag je bij aan het efficiënte beheer en de goede werking van medische apparatuur binnen ziekenhuizen, zorginstellingen en bij patiënten thuis.

Functie-eisen
 •  Je bent minimaal 24 uur beschikbaar;
 •  Beheersing van de Nederlandse taal;
 •  Je kan de eerste werkdag naar locatie de Meern komen met de auto.
Arbeidsvoorwaarden

Naast een vast contactpersoon en persoonlijke begeleiding vanuit Olympia mag je het volgende verwachten:

 • Fulltime of parttime functie van 24-36 uur per week in een zeer leerzame omgeving;
 • Een bruto uurloon van €13,91 per uur;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een werkweek van 40 uur;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • Pensioenopbouw;
 • Gratis parkeren;
 • Bij goed functioneren kan je snel onder contract komen van Mediq;
 • Je komt te werken bij een leuke en fijne werkgever!


Functie:administratief medewerker backoffice
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2253 – 2253
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via l.vander.caaij@werk.olympia.nl of Lisanne van der Caaij. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Administratief Medewerker Backoffice Olympia 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures