Vacature Medewerker Commercieel Support

Medewerker Commercieel Support in Bleiswijk

Medewerker commercieel support

Facetlaan 6 - Bleiswijk

HBO, MBO

Formulemanagement

Servicecentrum

Medewerker commercieel support

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Formulemanagement

HBO, MBO

Servicecentrum

We bieden jou de mogelijkheid om je talenten in deze rol te gebruiken en verder te ontwikkelen. Je bent secuur in je handelen. Of het nu om een reclameactie of een prijswijziging gaat, dankzij jou zijn de prijzen correct in het systeem ingevoerd. Zo heeft de klant bij het afrekenen altijd het juiste bedrag betaald. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen. De afdeling Commercieel Support valt binnen de afdeling Formulemanagement. Formule is de pijler binnen onze nieuwe strategie. Hier gaan we in 2023 veel aandacht aan besteden. Voor deze functie zijn we op zoek naar 40 uur totaal. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld 20 uur (parttime) te werken.


Dit ga je doen als Medewerker Commercieel Support

Jouw werkzaamheden hebben alles te maken met de juiste invoer van de in-, verkoop- en actieprijzen, zodat de kassasystemen in de winkels geen verkeerde prijzen aangeven. Hier draai jij je hand niet voor om, want nauwkeurig werken is voor jou de gewoonste zaak van de wereld. Je bent niet alleen correct data aan het invoeren je helpt ook mee aan de verdere professionalisering van de afdeling en draagt hier ook actief aan bij. In overleg met de afdeling Category Management stem je af bij vragen over prijzen en/of acties. Je bent een administratieve duizendpoot die de zaakjes keurig op orde heeft!

Dit breng je mee als Medewerker Commercieel Support

 • Minimaal Mbo werk- en -denkniveau
 • Je werkt efficiënt en secuur
 • Je weet van uitdagingen nieuwe kansen te maken
 • Je bent computervaardig en weet snel je weg te vinden binnen verschillende programma's
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische, nieuwe werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • een salaris dat aansluit bij jouw ervaring, kennis en opleiding
 • vakantiegeld en een winstdelingsregeling
 • een bonus als je je niet ziek meldt
 • opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • gratis toegang tot de sportschool op ons servicecentrum

Word jij onze nieuwe medewerker commercieel support?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:commercieel support medewerker
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Medewerker Commercieel Support Hoogvliet Supermarkten 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures