Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 22-12-2023

Service & onderhoud

Fulltime

  • Wat bieden wij?
  • Functie eisen

Neem contact met ons op!

Vul het formulier in en ons team komt met een antwoord binnen 1 werkdag.

Wat ga je doen?

Heb jij ervaring met het stellen van diagnoses en wil jij met en voor de mooie merken Opel en Citroën gaan werken? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Als Technisch Specialist weet je zelfstandig problemen en complexe storingen van diverse voertuigen vast te stellen en op te lossen. Ook behoort het het uitvoeren van APK controles tot je werkzaamheden.
Je vindt het een uitdaging om met vakmanschap je werk zo goed en nauwkeurig mogelijk af te leveren. Daarbij denk je ook mee in productverbeteringen om de wensen van de klant zo goed mogelijk te kunnen realiseren.

Klanttevredenheid en klantvriendelijkheid naar onze klanten vinden wij heel erg belangrijk. Jij straalt dit uit. Je hebt een positieve inslag, een zeer servicegerichte open instelling en brengt positieve energie.

Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 Technisch Specialist / (1e) autotechnicus

Enkele jaren werkervaring

-

Wat bieden we?

Wittebrug behoort tot de top 10 dealerholdings van Nederland. Wittebrug is erkend dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, Hyundai, Peugeot, Opel, , Citroën, Lancia, Jeep, Fiat, Alfa Romeo en Abarth en opereert vanuit 19 vestigingen in de regio Den Haag, Zoetermeer, Westland, Leiden, Rijnmond en de Duin- en Bollenstreek.
Naast de verkoop van- en service & onderhoud aan onze merken, biedt Wittebrug meer dan auto's, namelijk: • bedrijfswagens en ombouw • fietsen • lease • verhuur • verzekeringen • schadeherstel
Werken bij Wittebrug is leuk en biedt door haar diversiteit en schaalgrootte veel mogelijkheden. Bij Wittebrug werken inmiddels meer dan 750 medewerkers. Wittebrug is een gezonde, innovatieve en betrouwbare werkgever, waar je jezelf in verschillende disciplines kan (blijven) ontwikkelen.

Een veelzijdige functie binnen een leuk en enthousiast team

Een marktconform salaris wat past bij je ervaring en talenten

Een aantrekkelijke pensioenregeling + aanvullende regeling

Een hele scherpe Private Lease regeling voor personeel

Een meer dan stabiele werkgever met succesvolle merken

Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes organiseert

Klik voor meer Wat bieden we?

Denk je dat we bij elkaar passen? Leuk! Solliciteer snel!


Functie: technisch specialist Startdatum: 21-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wittebrug via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Technisch Specialist Wittebrug 21-12-2023


Functie:unknown
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wittebrug via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Onbekend – Onbekend Wittebrug 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures