Vacature Productiemanager

Productiemanager in Moerkapelle

Wil jij datgene doen waar je goed in bent? Wil je deel uitmaken van een team en wil je ertoe doen? Kom dan eens bij ons kijken in Moerkapelle of kijk eens op onze website. Bel, kom langs en snuffel aan ons mooie bedrijf!

Inkoop/voorraadbeheer

Heb jij een strategisch kijk op inkoop en voorraadbeheer en kan jij het verschil maken tussen bestellen en inkopen? Je werkt samen met collega's van voorraadbeheer, bedrijfsbureau en engineering om goed te kunnen schakelen en de juiste keuzes te maken.

Administratief medewerker/Controller

Wij zijn op zoek naar een twee-span; een administratief medewerker en zelfs ook een controller.

Jullie als team van totaal 3 zijn bezig met het verzorgen van de volledige financiële administratie van de organisatie.

Verkoop buitendienst

Als buitendienst verkoper ben je de vertaler van de wensen van de klant naar verkoop binnendienst en de engineering. Het aan bod brengen van ons pakket aan producten maar ook specials, ook op maat gemaakte producten en kleine projecten komen aan bod. Je bent de vraagbaak voor de klant; je komt op prachtige locaties bij eindgebruikers en AV integrators om de best mogelijke Audipack oplossing te bieden.

Productiemanager

Als productiemanager maak je deel uit van het bedrijfsbureau. Omdat Audipack veel in eigen huis fabriceert zorg jij voor de rode draad in het productieproces. Alle afdelingen zijn afgestemd op elkaar en komt het product compleet en op tijd.

Ben jij de juiste schakel die houtbewerking, aluminiumbewerking, staal en afmontage met elkaar kunt afstemmen; kom of bel voor de functie productiemanager.

Bewerkingen binnen ons bedrijf:

  • Afmontage aluminiumproducten zoals vloersteunen en presentatiesystemen
  • Productieafdeling transportkoffers en vertaalcabines
  • Productieafdeling staal, met plaatwerkafdeling en las en constructieafdeling
  • Afmontage afdeling voor plafondliften, hefsystemen, montagesystemen etc.
    Dit vergezeld met een uitgebreid machinepark zoals CNC frezen (hout en aluminium), pons/nibble, afkantpers, knippen, lassen etc.


Functie:productiemanager
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Audipack via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Productiemanager Audipack 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures