Vacature Monteur Banden Grote Voertuigen

Monteur Banden Grote Voertuigen in Aldtsjerk

Monteur banden grote voertuigen Zevenhuizen

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?

Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep , is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland.

Voor de Euromaster vestiging in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega als Bandenmonteur die de grote voertuigen (Truck, Landbouw & Industrie) van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.

Euromaster… Is dat niet DE bandenspecialist?
Ja! We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).
Als Bandenmonteur grote voertuigen ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van trucks en landbouwvoertuigen. Je helpt onze klanten weer op weg vanuit de vestiging, maar daarnaast help je ook klanten op locatie; dit kan langs de weg zijn, bij de klanten op het terrein etc.

"Een aantrekkelijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact staat met klanten, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag hetzelfde is!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?
Het liefst hebben we dat je al wat ervaring hebt als Bandenmonteur. Heb jij dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij helpen en je opleiden tot Bandenmonteur grote voertuigen. Wij verwachten wel dat je flexibel , klantgericht en eerlijk bent. Als Bandenmonteur grote voertuigen help je ook klanten die met (banden) pech staan, dit betekent dat je periodiek voor pechservice ingezet wordt en met regelmaat op zaterdagen werkzaam bent.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?
Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding woon-werk: 0,23 per km
  • 150% uitbetaling voor de extra uren op de zaterdagen
  • Royale vergoeding bij iedere pechservice en stand-by dienst
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze vakschool

We vinden het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen en dat je je thuis voelt bij Euromaster. Tijdens je eerste weken binnen Euromaster neem je daarom deel aan de Euromaster introductiedag. Tijdens deze dag leer je alle andere nieuwe collega's kennen en maak je kennis met de afdelingen op het hoofdkantoor in Deventer en bezoek je één van onze vestigingen!

Bekijk dan snel het filmpje 'werken bij Euromaster' via de deze link!;; https://www.youtube.com/watch? v=xMPKIaFzheY

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Hier! Stuur dan een WhatsApp bericht of bel . Of klik op de solliciteer button en de rest wijst zich vanzelf.

En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?
Dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer . Je mag natuurlijk ook mailen, dat kan via .

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe collega!Functie:banden monteur grote voertuigen
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euromaster Bandenservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Monteur Banden Grote Voertuigen Euromaster Bandenservice 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures