Vacature Monteur 2-ploegen

Monteur 2-ploegen in Zoetermeer

Dit ga je doen

Als Monteur zijn je verantwoordelijkheden divers. Je ondersteunt bij het beheren van alle technische aspecten, zoals het onderhoud van machines en het bewaken van de kwaliteit van de flessen. Daarnaast train je Operators en houd je de voorraad bij in het magazijn van de technische dienst. Je bent als Monteur betrokken bij het handhaven van onderhoudsstandaarden en je maakt deel uit van het technische team, waarbij je rechtstreeks communiceert met de plantmanager.

Je bent als Monteur continu bezig met het verbeteren van productielijnen en gerelateerde apparatuur om stilstand te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren. Bovendien werk je nauw samen met het productieteam om deze doelstellingen te realiseren.

Ben jij die Monteur met twee linker handen die wij zoeken? Solliciteer dan direct of kom gezellig langs in een van onze kantoren.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je nieuwe werkgever is een wereldwijde dienstverlener in harde plastic verpakkingen voor tal van gerenommeerde bedrijven. Sinds de oprichting in 1976 zijn ze experts in het vervaardigen van economisch duurzame harde plastic verpakkingen. Bovendien zijn ze actief bezig met het terugwinnen van gebruikte plastic verpakkingen en het recyclen ervan om nieuwe flessen te produceren. Dit gebeurt allemaal binnen een duurzaam, gesloten kringloopsysteem.

Dit krijg je

  • Brutosalaris tot € 3500 per maand
  • 13% ploegentoeslag
  • € 0,23 reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer
  • 30 vakantiedagen
  • Fietsplan
  • Sport Vitaal plan
  • Vakantiegeld 


Functie:Monteur 2-ploegen
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31103167480. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Monteur 2-ploegen Raaak Personeel 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures