Vacature Uitvoerder ondergrondse infra

Uitvoerder ondergrondse infra in Benthuizen

Wat ga je doen?

In jouw rol als Uitvoerder is het jouw verantwoordelijkheid hoe het proces van de toegewezen projecten verloopt. Jij draagt zorg voor de uitvoering en aansturing van de werkzaamheden, volgens opdracht en binnen de vastgelegde randvoorwaarden en wetgeving. Jij geeft sturing aan werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, jij verdeelt de werkzaamheden en geeft leiding aan jouw team. Daarbij heb je ook een coachende rol en leid je ook medewerkers op! Daarnaast weet jij de uitgevoerde projecten juist te administreren en archiveren. Je bewaakt meer- en minderwerk en hebt nauw contact de werkvoorbereiders en andere projectleiders over personeels- onder- en overbezetting. Jij bent als geen ander op de hoogte wat er 'buiten' gaande is en bent het eerste aanspreekpunt voor de algehele uitvoering. Bij alle werkzaamheden die je uitvoert staat veiligheid voorop!

Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Bijhouden van een gedegen projectadministratie;
  • Zorgen voor een veilige werkomgeving;
  • Winst/verlies op je projecten.


Functie:Uitvoerder ondergrondse infra
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Uitvoerder ondergrondse infra Eminent Groep 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures