Vacature Machines Supply Chain Planner

Machines Supply Chain Planner in Waddinxveen

Supply Chain Planner

Op locatie, Hybride

 • Waddinxveen , Zuid-Holland , Nederland
€ 2.600 - € 3.900 per maand Supply Chain

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om naast je dagdagelijkse taken zoals forecasting, besteladvies en ordermanagement ook bij te dragen aan verbeterprojecten om de ambities van HBM te realiseren? Door de flinke groeiambities van HBM kun jij bij ons écht je steentje bijdragen bij het optimaliseren van processen en systemen binnen de keten.

De werkprocessen zijn deels al gedigitaliseerd, maar jij brengt expertise en advies mee om deze verder te optimaliseren. In algemene zin zal je een actieve bijdrage hebben in de verdere ontwikkeling van onze (Supply Chain gerelateerde) processen.


Wat je doet als Supply Chain Planner bij HBM

In deze functie weet je als geen ander wat ervoor nodig is om onze klanten te voorzien van de juiste producten voor de 3 tot 4 categorieën waar jij voor verantwoordelijk bent. Door middel van een steeds slimmer ingerichte supply chain zorg jij voor een optimale voorraad. Jij weet hoe te sturen op een perfecte balans tussen een zo laag mogelijke voorraad en een hoge beschikbaarheid. Je snapt de supply chain van leverancier tot aan klant, seizoendynamieken en weet als geen ander aan welke parameters je kunt draaien.

Door nauw samen te werken met de Category Manager en Merchandise Planner en gebruik te maken van Slim4, de voorraadoptimalisatiesoftware waar HBM sinds kort mee werkt, zorg je voor de juiste forecast op artikelen, genereer je orders en zorg je voor een strakke opvolging. Je schakelt ook zeer frequent met leveranciers in Azië en binnen Europa om dit voor elkaar te krijgen en te zorgen dat gemaakt afspraken worden nagekomen. Je houdt interne en externe stakeholders goed op de hoogte en managet verwachtingen en verrassingen.

Vereisten

 • Je hebt ervaring met logistieke processen en voorraadbeheer;
 • Je hebt ervaring met inkoopoptimalisatiesoftware, bij voorkeur Slim4;
 • Je bent flexibel, organisatorisch-, cijfermatig- en analytisch sterk;
 • Je werkt procesmatig en data-gedreven;
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk in Nederlands en Engels;
 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 2-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Heb je daarnaast ervaring met inkoop in Azië, zeevracht en douanezaken? Dan ben je helemaal onze ideale Supply Chain Planner!


Dit bieden wij

 • Een afwisselende baan bij een snel groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf;
 • Een gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een contract voor (in eerste instantie) 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling met een lage werknemerspremie ;
 • Een reiskostenvergoeding
  woon-werkverkeer;
 • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je thuis werkt. Werk je liever fulltime op kantoor? Ook dat is mogelijk!
 • Personeelskorting ;
 • Een bonusregeling , deze is afhankelijk van het bedrijfsresultaat en kan oplopen tot 1,5 maandsalaris!

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en sluit je je graag aan bij het HBM-team? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter via of . Ze vertelt je graag meer over de functie en werken bij HBM.


Over HBM Machines

HBM Machines is ruim 50 jaar geleden gestart als familiebedrijf. Wat ooit begon als gereedschapswinkel in Gouda, is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste leveranciers van machines, gereedschap en toebehoren in Nederland en België. Afgelopen jaren groeien we hard online en hebben we ook onze digitale winkel geopend in Frankrijk en Duitsland. Dit is slechts het begin. We willen de grootste online gereedschapswinkel van West-Europa worden!

HBM Machines helpt professionals en hobbyisten met het vinden van het juiste gereedschap. Wij geloven dat het juiste gereedschap het halve werk is en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom gaan we tot het uiterste in het vinden van nieuw en kwalitatief goed gereedschap tegen scherpe en eerlijke prijzen.

Solliciteren

Functie:machine supply chain planner
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3900
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Machines Supply Chain Planner HBM machines 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures