Vacature Manager IT en Business Intelligence

Manager IT en Business Intelligence in Gouda

Manager IT en Business Intelligence

Je bouwt aan sterke relaties om de synergie tussen business en IT volledig te laten samensmelten in de manier van werken.

Gouda

Afgerond wo/hbo-niveau

40 uur

Vast contract

Van Nieuwpoort Groep

Jouw baan

Als Manager IT en Business Intelligence bij Van Nieuwpoort vervul je een sleutelrol waarin je verantwoordelijk bent voor het effectieve beheer, de ontwikkeling en de coördinatie van diverse IT-activiteiten. Met een academische achtergrond op HBO/WO-niveau en ruime ervaring in het leiden van IT-organisaties, bij voorkeur binnen productie- en/of technische omgevingen, ben je in staat om complexe IT-uitdagingen aan te pakken. Je expertise stelt je in staat om het juiste IT-landschap te organiseren, waarbij je nauw samenwerkt met de CFO om verantwoordelijkheden te delen en inhoudelijk te ontzorgen.

Je fungeert als de brug tussen mensen, afdelingen en locaties binnen de organisatie, waarbij het opbouwen van sterke relaties een van je belangrijkste troeven is. Door heldere communicatie en een assertieve houding zorg je ervoor dat de synergie tussen business en IT volledig tot uiting komt in de manier van werken. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je effectief en rapporteer je direct aan de CFO, waarmee je een directe lijn hebt om strategische beslissingen te nemen en de IT-doelstellingen van Van Nieuwpoort te realiseren.

Jouw kwaliteiten

Ervaring met JD Edwards

Ervaring in financiële en IT-omgevingen

Leiderschap, enthousiast

Zoekt de samenwerking op

Organisatorisch

Probleemoplossend

Gesprek- en sparringpartner

Hands-on mindset

Maak kennis met

Van Nieuwpoort Prefab Beton waar we blijven innoveren in recycling processen. Ons restbeton wordt gerecycled en hergebruikt in de productie van nieuwe betonnen vloeren.

Jouw werkzaamheden

> Uitvoering en beheer van het functionele IT-domein, waarbij randvoorwaarden worden gecreëerd om de organisatiedoelstellingen te realiseren.
> Leiding en doorontwikkeling van ERP-implementaties, met een focus op het stroomlijnen van financiële processen en gegevensbeheer.
> Uitbouwen van de verschillende lagen binnen het OT-domein waardoor de organisatie optimaal kan opereren.
> Fungeren als brug tussen de IT-afdeling en stakeholders binnen Van Nieuwpoort, met een toegankelijke en samenwerkingsgerichte benadering.

25 vakantie- en 8 roostervrije dagen

Leaseauto, telefoon en laptop

Thuiswerk faciliteiten

Goede pensioenregeling

Dynamisch en betrokken team

De ruimte om het verschil te maken

Perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden

Stel je vraag en solliciteer vandaag

Innovatie

We werken aan de dag van morgen.

Doelgericht

We steken vooral zelf de handen uit de mouwen.

Ondernemend

Wij enthousiasmeren, inspireren en uit dagen elkaar uit.

Verbindend

Door te kijken en te luisteren naar mensen zoeken we verbinding.

Traditie

Werken bij Van Nieuwpoort is horen bij een familie.

Stap in de wereld van Van Nieuwpoort

De Van Nieuwpoort Groep bestaat uit een keten van bedrijven die bouwgrondstoffen en -producten levert. Onze bedrijfsactiviteiten richten zich op gebiedsontwikkeling, het op duurzame wijze winnen en verhandelen van bouwgrondstoffen en het produceren van beton- en EPS producten. Samen vormen onze activiteiten al decennia lang een sterk fundament voor de bouw.

Van Nieuwpoort GroepFunctie:manager it business intelligence
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Manager IT en Business Intelligence Van Nieuwpoort Groep 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures