Vacature Stagiair(e)s Doorontwikkeling

Stagiair(e)s Doorontwikkeling in Gouda

Stagiair(e)s doorontwikkeling Zien! en flexibilisering van het onderwijs (Gouwe Academie)

Gouwe Academie zoekt stagiaires voor onderzoeks- en ontwikkelwerk voor producten en diensten die zij aanbiedt aan het onderwijs.

Wil je een open sollicatie doen? Stuur ons een bericht via het formulier met wat je zoekt en je cv en dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Vind jij het leuk om als vrijwilliger ons team bij de mediatheek te versterken? Maak dan een vrijblijvende afspraak om eens te komen praten over de werkzaamheden, afdeling en ontmoet de collega's met wie je gaat samenwerken.

Voor de regio's Gouda, Alphen a/d Rijn, Katwijk, Lisse en Urk zijn wij op zoek naar dyslexiebehandelaren. We maken graag kennis met jou! Neem je contact met ons op?

Je gaat meewerken aan de bestaande onderzoeken in het voortgezet onderwijs en op Hogeschool de Driestar. Hierbij word je ondersteund door en werk je samen met andere onderzoekers.Functie:stagiaire doorontwikkeling
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Stagiair(e)s Doorontwikkeling Driestar educatief 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures