Vacature Leerkracht

Leerkracht in Bleiswijk

Leerkracht

Onze school:

De Anne Frankschool in Bleiswijk is een school met ruim 180 leerlingen. Ons motto is ''Ik zie jou''. Vanuit onze visie willen we kinderen voorbereiden op een toekomst in de maatschappij. Hierbij willen we dat kinderen hun talenten (h)erkennen en inzetten om te komen tot een zo goed mogelijke ontwikkeling. Hierbij zijn taal en rekenen uiteraard belangrijk, maar we zien kinderen zich ook graag sportief ontwikkelen. De Anne Frankschool heeft een enthousiast, betrokken en professioneel team van 20 leden met elk hun eigen inbreng, waaronder een aantal opgeleide specialisten. We staan voor het delen van verantwoordelijkheden op alle vlakken. Het team is betrokken en stimuleert de zelfstandigheid, zelfredzaamheid, saamhorigheid en het creatief denken van de leerlingen.

Wat zoeken wij
Wij zoeken, vanwege het vertrek van een leerkracht vanaf 1-1-2024 voor 2 dagen per week, een leerkracht die de kinderen weer een stap verder helpt.

 • Wil je komen werken op een school die volop in beweging is?
 • Wil je komen werken op een school die een duidelijke stip op de horizon heeft staan?
 • Wil je komen werken op een school waar jouw bijdrage er toe doet?
 • Wil je komen werken op een school waar je werkt in een hecht team?
 • Wil je komen werken op een school die groeit en groeikansen biedt?
 • Wil je komen werken op een school met goede materialen?

Wat vragen wij?
· Ben jij een gedreven leerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is?
· Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?
· Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
· Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?

Wat bieden wij?

Een leuke baan, een enthousiast team, prachtige kinderen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega's. Samenwerken is de basis van onze professionaliteit. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt meteen een aanstelling voor onbepaalde tijd, omdat wij vertrouwen op een toekomst samen. Het betreft een parttime vacature, conform CAO PO. SGH Leerplein: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).

Informatie?
Voor meer informatie kun je altijd bellen met telefoonnummer of . Of je kan mailen naar


 • Opleidingsniveau

  PABO
 • Aantal uren

  0,4 FTE
 • Vakgebied

  Leerkracht
 • Salarisindicatie

  CAO PO
 • Contractvorm

  -
 • Verloopdatum

  -

Lijsterlaan 8
2665 TK
Bleiswijk


Scholengroep Holland, stichting openbaar primair onderwijs

Functie:leerkracht
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scholengroep Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Leerkracht Scholengroep Holland 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures